Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

!!! Pojedyncze pytania o dawkowanie supli vol 7 !!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 115530

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
jedz warzywa i owoce z dodatków vit D, k2, tran.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 285 Wiek 7 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 5609
Czy mogę łączyć spalacz ActivLab Machine Man Burner z cm3 i bcaa przed treningowo przed posiłkiem ???? Ćwiczę na czczo nie będzie to miało żadnych konsekwencji zdrowotnych ??? Prosze o odp
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9162 Napisanych postów 83467 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705718
tak możesz

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 285 Wiek 7 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 5609
thx za szybkie info na taka odp liczyłem :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 690 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 18859
Czy ktoś z was może wie jak wygląda sprawa zamawiania johimbiny z USA??
Przywalają się o to w urzędzie celnym jak się zamówi małą ilość tylko dla siebie??
Konkretnie chodzi mi o sklep bodybuilding.com ale jak ktoś zna jakieś sklepy w USA w których można kupić yohę i przejdzie to bez problemu to napiszcie:)

Kto pyta, nie błądzi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
przejsc przejdzie, ale mozesz zaplacic clo

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 690 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 18859
I tak się opłaca bo w USA kosztuje 90 capsów 3mg 20 parę zł a w PL koło 60:) Poza tym w PL widziałem tylko wersję właśnie 3mg a w USA są mocniejsze,tj. więcej na kapsa i co za tym idzie ekonomiczniejsze. A ile się tak średnio czeka na taką paczkę?? 2 tyg?

Kto pyta, nie błądzi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
okolo 2 tyg, zalezy jakim przewoznikiem etc

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 10832 Wiek 44 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 38587
cześć
chcę zrobić sobie mini cykl na preparacie z tribulusem ale wszędzie doradzają brac jednocześnie ZMA, żeby działało.
co do ZMA mam mieszane uczucia, przy bardzo intensywnych treningach siłowo-wytrzymałościowych brałem różne chelaty i nie odczuwałem różnicy w stosunku do okresu, gdy odpuściłem ZMA. na dodatek stykam się z opiniami, że tego rodzaju preparaty mają na tyle małą przyswajalność, iż można na nie patrzeć jak na placebo. jak z tym, jest naprawdę?

Zmieniony przez - Jodan w dniu 2015-07-20 00:07:43
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4562 Napisanych postów 36004 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264000
Jodan
cześć
chcę zrobić sobie mini cykl na preparacie z tribulusem ale wszędzie doradzają brac jednocześnie ZMA, żeby działało.
co do ZMA mam mieszane uczucia, przy bardzo intensywnych treningach siłowo-wytrzymałościowych brałem różne chelaty i nie odczuwałem różnicy w stosunku do okresu, gdy odpuściłem ZMA. na dodatek stykam się z opiniami, że tego rodzaju preparaty mają na tyle małą przyswajalność, iż można na nie patrzeć jak na placebo. jak z tym, jest naprawdę?

Zmieniony przez - Jodan w dniu 2015-07-20 00:07:43

Jeśli ktoś ma niedobory cynku i magnezu to różnice odczuje

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

ile brac kazeiny na noc ?

Następny temat

łączenie suplementów, problem

Spalanie
Polecane artykuły