Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

!!! Pojedyncze pytania o dawkowanie supli vol 7 !!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 115587

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 39 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 2199
cześć mam pytanie nie skończyłem cyklu na kreatynie zacząłem 2 tygodnie i zachorowałem i skończyła mi się kreatyna w piątek czy jak kupie w poniedziałek krea to mogę kontynuować dalej??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 298 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 34626
QbiX89
edytowals w trakcie jak odpisywalem blyskotko widac jakie masz upodobania przynynajmniej

jak nie masz nic do dodania w temacie o który pytałem to idź pobiegaj marny prowokatorze:)
ponawiam pytanie czy brał ktoś może białko o którym pisalem wyżej,i może coś o nim napisać?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 213 Napisanych postów 1394 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 18212
kaktuse30
cześć mam pytanie nie skończyłem cyklu na kreatynie zacząłem 2 tygodnie i zachorowałem i skończyła mi się kreatyna w piątek czy jak kupie w poniedziałek krea to mogę kontynuować dalej??

tak spokojnie nie ma nic przeciwko.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4562 Napisanych postów 36004 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264000
kaktuse30

Tak, możesz kontynuować

tomb1
Witam,znajomy wrócił z UK przywiózł stamtad białko na opakowaniu jest napisane 'XTRA WHEY protein drink powder with flavourings&sweeteners' orientuje się ktoś co to za białko na PL rynku chyba go nie ma?polecacie?moge wkleic zdj opakowania ale nie wiem czy nie narusze regulaminu( 21 g bialka w porcji 3,9 wegli)

Ja nie kojarzę tego produktu, fotkę można wkleić.

Zmieniony przez - K_PS w dniu 2015-07-12 17:49:55
1

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 298 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 34626
K_PS
kaktuse30

Tak, możesz kontynuować

tomb1
Witam,znajomy wrócił z UK przywiózł stamtad białko na opakowaniu jest napisane 'XTRA WHEY protein drink powder with flavourings&sweeteners' orientuje się ktoś co to za białko na PL rynku chyba go nie ma?polecacie?moge wkleic zdj opakowania ale nie wiem czy nie narusze regulaminu( 21 g bialka w porcji 3,9 wegli)

Ja nie kojarzę tego produktu, fotkę można wkleić.

Zmieniony przez - K_PS w dniu 2015-07-12 17:49:55

tak to wygląda
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 45
Jestem początkujący i mam prośbę o doradzanie mi w sprawie stosowania kilku rzeczy: aminorest, białko uns classic whey 100 i spalacz thermcore.
Jest to mój drugi zestaw który będę brał. W połowie kwietnia zacząłem ćwiczyć żeby m.in. Zrzucić dużo wagi. Było 180cm/107kg. Trening 3xtyg. Jadłem jakiś spalacz + ketony +białko( w dni treningowe 2x30g w pozostałe 1x30g ). Teraz miałem prawie miesiąc przerwy. Obecna waga 97kg
Ja wymyśliłem sobie takie stosowanie:
Białko - DT 2x dziennie, 1x30g rano i po treningu 1x30g, dni bez treningu 1x30g rano
Spalacz 3x1
Aminorest - DT 2x dziennie 1x11g przed treningiem i 1x11g wieczorem, dni bez treningu 1x11g wieczorem.

Jak to widzicie? Zmienilibyście coś w tym?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 39 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 2199
K_PS,QbiX89 dzieki za odpowiedz :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 107 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 3247
Mam mono vitalmaxu 300g jednak nie starczy mi na cykl i chce dokupić Creatine HCL SFD.
i dawkować standardowo 5DNT 10DT.
Pytanie czy nie lepiej dokupić jeszcze zwykłego mono a HCL wrzuci na kolejny cykl.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 213 Napisanych postów 1394 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 18212
i tak i tak nic Ci sie niestanie. Potem mozesz juz tylko 5g w dnt i dt. Jak ja bym mial wybierac to kupil bym zwykle mono, taniej efekt 99% taki sam
https://sklep.sfd.pl/Monohydraty-k174.html

Zmieniony przez - QbiX89 w dniu 2015-07-13 14:03:58
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4562 Napisanych postów 36004 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264000
jacek77w
Jestem początkujący i mam prośbę o doradzanie mi w sprawie stosowania kilku rzeczy: aminorest, białko uns classic whey 100 i spalacz thermcore.
Jest to mój drugi zestaw który będę brał. W połowie kwietnia zacząłem ćwiczyć żeby m.in. Zrzucić dużo wagi. Było 180cm/107kg. Trening 3xtyg. Jadłem jakiś spalacz + ketony +białko( w dni treningowe 2x30g w pozostałe 1x30g ). Teraz miałem prawie miesiąc przerwy. Obecna waga 97kg
Ja wymyśliłem sobie takie stosowanie:
Białko - DT 2x dziennie, 1x30g rano i po treningu 1x30g, dni bez treningu 1x30g rano
Spalacz 3x1
Aminorest - DT 2x dziennie 1x11g przed treningiem i 1x11g wieczorem, dni bez treningu 1x11g wieczorem.

Jak to widzicie? Zmienilibyście coś w tym?

- białko według braków w diecie

- spalacz przed treninngiem lub rano i przedtreningiem

- Aminorest (rozumiem, że chodzi o produkt Real Pharm) przed lub w trakcie treningu minimum 1g czystego BCAA na 10 kg masy ciała, w DNT nie bierz

dejwid63
Mam mono vitalmaxu 300g jednak nie starczy mi na cykl i chce dokupić Creatine HCL SFD.
i dawkować standardowo 5DNT 10DT.
Pytanie czy nie lepiej dokupić jeszcze zwykłego mono a HCL wrzuci na kolejny cykl.

możesz dokupic hcl, mozesz dokupić mono - jak wolisz.

Jeślibyloby to dla mnie to ja dokonczył bym na mono a HCL wziął na nastepny cykl

Zmieniony przez - K_PS w dniu 2015-07-13 16:04:42
1

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

ile brac kazeiny na noc ?

Następny temat

łączenie suplementów, problem

Spalanie
Polecane artykuły