Szacuny
4562
Napisanych postów
36004
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
264000
Ja bym wszelkie tribulusy itd odpuścił.
Co do białka imo nie ma sensu przepłacać, wyjdzie na to samo a różnice jakie zuważysz to np inna rozpuszczalność lub lepsze smaki, choć niekoniecze droższe będzie zawsze smaczniejsze
Szacuny
10
Napisanych postów
83
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
2059
No dobra a co z tą resztą - testosterolem, DAA, GH itp? Poza tym tak jak pisałem, nie oczekuję jakichś niesamowitych rezultatów tylko chcę przetestować na sobie. Może najsilniejszy steryd w świecie kulturystyki (placebo) swoje zrobi .
Szacuny
563
Napisanych postów
2385
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
22105
Jak już koniecznie chcesz na coś kasę wydać to imho ZMA możesz dokupić. Wspomoże regenerację, dostarczy niezbędnych minerałów, może i testosteron podniesie trochę jak masz zbyt niski. Generalnie jeśli masz braki tych minerałów to na pewno efekt będzie dobry. Dodatkowo dobry kompleks witamin + omega3. Ja natomiast mam pytanie odnośnie tej beta alaniny. Dajecie to codziennie? Bo ja do tej pory dawałem tylko przed treningiem, a w DNT nie.
Train like a beast, eat like a king & sleep like a deadbeat.
Szacuny
10
Napisanych postów
83
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
2059
No dobra kumple. Dzięki wielkie za pomoc, aż miło się skonsultować z kimś kto ma tak dużą wiedzę i doświadczenie w tym zakresie. Przyznam szczerze, że jestem bardzo podekscytowany tą beta alaniną bo jeszcze kilka lat temu czegoś takiego nie było a teraz każdy chwali jak by była lepsza od cyklu na teściu omce i dece .
Szacuny
6
Napisanych postów
222
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2263
Siemka
Jak dawkować LIPOSIX ultra concentrate?
Tak jak pisze producent 2 x dziennie po tabletce? tyle że pisze rano na czczo i przed treningu, a jezeli trening jest rano? To wziasc przed treningiem jedną i po poludniu drugą ?
Dodam że pierwszy spalacz w życiu, ostatnie 5 tygodnii redukcji
Zmieniony przez - waceq w dniu 2015-08-25 17:33:39
Zmieniony przez - waceq w dniu 2015-08-25 17:34:29