Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

!!! Pojedyncze pytania o dawkowanie supli vol 7 !!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 115534

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 991 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 12921
K_PS
Wszystko rozchodzi sie o Twoje zapotrzebowanie w diecie, ja jednak przed treningiem SW zdecydowanie wolne "normalne" jedzenie niż płynne

Dla mnie optymalnie jesli chodzi o treningi na macie jest solidny posiłek 2-2,5godziny przed treningiem, a potem przed samym treningiem BCAA.

Nie licze aż tak ścisle kalorii. Staram się jeść 5 zdrowych posiłków dziennie. Nie jestem w stanie się przekonać do tego aby liczyć dokłądnie kalorie. Jestem na etapie testowania dawkowania supli .

Na razie lece tak w Dni treningowe

rano-CM3 +witaminy
przed treningiem-Bcca+Beta alanina
po treningu
-Białko+CM3

W dnia nie treningowe :
rano CM3+witaminy
białko w ciągu dnia jak mam przerwe między posiłkami (np o 16 posiłek węgle +białko ,po 18-shake białko+olej lniany no i wieczorem posiłek białko+tłuszcze jak nie mam treningów)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4562 Napisanych postów 36004 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264000
Odpuść ten pomysł z wrzucaniem białka przed treningiem.

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 81 Wiek 35 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 2410
Pytanie o spalacz VPX redlinie ultrahardcore. Biorę tabsa rano o 6, i jem zazwyczaj 2-3jajka do sniadania. Czy nie przeszkodzą w działaniu? Nie dodaje węgli rano
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 213 Napisanych postów 1394 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 18212
odrazu po jesz te jajka, nie powinny przeszkadzac. ale lepiej odczekaj 10-15 min.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 81 Wiek 35 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 2410
rano napiety grafik, wiadomo. Wolalbym jednak cos rano wszamac, ostatecznie moge poczekac nawet do tej 8 ale wtedy to raczej bym jakas kanapke z zytnim chlebem zjadł
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 213 Napisanych postów 1394 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 18212
to szamaj do jajek
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 36 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1377
Czy mogę po treningu zrobić sobie miksture : 250ml mleka + 50g geinera + banan w blenderze?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4562 Napisanych postów 36004 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264000
wolest93
Czy mogę po treningu zrobić sobie miksture : 250ml mleka + 50g geinera + banan w blenderze?

Możesz
ale znam takich których pogoniło by do kibla po mleku po treningu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 182 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3016
betalanine + clenburexin stosowac tylko przed treningiem w dt? W dnt stosowac czy nie ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
pwl1753
betalanine + clenburexin stosowac tylko przed treningiem w dt? W dnt stosowac czy nie ?

Beta alanina codziennie 4-5g.
Co do spalacza to są różne szkoły stosowania jedni preferują tylko około treningowo inni codziennie. IMO śmiało można wrzucać także w DNT

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

ile brac kazeiny na noc ?

Następny temat

łączenie suplementów, problem

Spalanie
Polecane artykuły