Szacuny
4562
Napisanych postów
36004
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
264000
deanash
Witam
na redukcji (trening siłowy potem aeroby)
kretke 4-6g dziennie brac po treningu siłowym a aerobami?
bcaa popijam w trakcie treningu siłowego
po treningu białko jest ok
Szacuny
1
Napisanych postów
13
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
196
Witam serdecznie. I mam pytanie. Otoz jadę na spalaczu od animala. I jak do tej pory nie bylo problemu - rano jedna porcja, po pracy przed biegami druga. Lecz teraz sytuacja sie komplikuje bo przechodze na system 3zmianowy. 7, 15, 23. I moje pytanie - jak to brac teraz?
Na 1 zmiane/wolne - jak dotychczas - wiadome.
Na 2 - poranny bieg planuje, wiec jedna rano standard. Ale druga? Przed praca? Czy moze juz w trakcie?
A 3? Mysle, ze jak wstane, tj. 14-15 to jedna, bo okolo 17 trening a pozniej? Brac przed praca/w pracy?
Prosilbym o porady. Pozdrawiam.
Zmieniony przez - mamama07 w dniu 2015-06-24 07:19:50
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12449
Napisanych postów
161900
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240296
Tak. Tak jak napisales smialo mozesz stosowac. Zamiast kawy w pracy lyknac spalacza;) ja osobiscie jestem za opcja stosowania termogenikow tylko w okresach okolo treningowych
Tak. Tak jak napisales smialo mozesz stosowac. Zamiast kawy w pracy lyknac spalacza;) ja osobiscie jestem za opcja stosowania termogenikow tylko w okresach okolo treningowych
Czyli wg Ciebie porcja nr 1,ta naczczo - jest niepotrzebna?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12449
Napisanych postów
161900
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240296
dokladnie. chyba, ze wiaze sie z tym jakakolwiek aktywnosc fizyczna, w celu pobudzenia, dodania energii, mozna wtedy wrzucic. sam glownie bazuje na redukcji stosujac tylko okolo treningowo termogeniki
Szacuny
1
Napisanych postów
13
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
196
Rozumiem. Choc szczerze mówiąc zostaje przy swoim dawkowaniu. Lecz mam jeszcze jedno pytanie. Mam flexitdrinka. Ale pisze, zeby mieszac go z woda. Czy jest to MUS? Chryste, kazde suple jakie mieszam z woda koncza sie kilkuminutowa checia zwrocenia tego co wypilem...
A pytanie brzmi - moze byc to mleko? Jak i do sfd protein v2? Niby na produkcie sfd wlasnie pisze, ze przy redukcji uzywac wody zamiast mleka. Ale jak tak dalej pojdzie to zaprzestane uzywania tych produktów. A tego nie chce.
Zmieniony przez - mamama07 w dniu 2015-06-24 18:56:17