Wprowadzenie: Hej. Po poprzednim cyklu nie odpocząłem regulaminowego czasu lecz po 4 tygodniach znów sięgnąłem po jabłczan cm3 treca proch. Pierwszy raz nie odczekałem 2 miechów. Aktualnie spożywam 15g rozłożone na 3 porcję w dt i 2 porcję czyli 10g w dnt, z tym że dnt to tylko sobota i niedziela, czyli w tygodniu biorę stosunkowo dużo, prócz tego białko 2 porcję po 30g każdego dnia. W pierwszym tygodniu zacząłem się często rumienić (?) i towarzyszyło temu uczucie gorąca (ciśnienie?), dodatkowo po tygodniu stosowania zaczęły występować mdłości po jedzeniu. Jednego dnia jestem pełen energii a drugiego czuje bezsilność i przygnębienie. Pije dużo wody i śpię około 8godzin dziennie.
Pytania: Czy to od nadmiaru kreatyny? Jeżeli tak to czy zejść do mniejszych porcji tj. 10g dt i 5 g dnt? Wolałbym nie odstawiać kreatyny i dokończyć cykl zwłaszcza że później nie zamierzam jej stosować do wakacji czyli całkiem długo (do końca cyklu 4,5 tygodnia), czy da się to pogodzić? Czekam na jakieś sugestię :p.
Zmieniony przez - ABSII w dniu 2015-11-18 11:25:40
Pytania: Czy to od nadmiaru kreatyny? Jeżeli tak to czy zejść do mniejszych porcji tj. 10g dt i 5 g dnt? Wolałbym nie odstawiać kreatyny i dokończyć cykl zwłaszcza że później nie zamierzam jej stosować do wakacji czyli całkiem długo (do końca cyklu 4,5 tygodnia), czy da się to pogodzić? Czekam na jakieś sugestię :p.
Zmieniony przez - ABSII w dniu 2015-11-18 11:25:40