SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

MrPapaj-trening,odżywianie,suplementacja..

temat działu:

Trec

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 305661

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MrPapaj T. Lech
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 3172 Wiek 46 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18690
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MrPapaj T. Lech
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 3172 Wiek 46 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18690
Tylko wołowina twarda wyszła,nie wiem czemu.Chyba na grillu nie bardzo.Wiecie coś na ten temat?Bo nie grillowałem nigdy wołowiny.Ale piersi-miodzio:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 5392 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 106161
Tomek mozesz napisac, jak to cudo sie dokladnie nazywa i ile kosztuje, w jakim markecie go kupiles ?

Sporawa ta płyta

p****** wszystko co mówią na Twój temat...
Kulturystka jest całym Twoim życiem,Twoją pasją, której poświęcasz 24h na dobę.
Dzięki Tobie ten sport żyje i bądź z tego dumny...
Prędzej czy później osiągniesz swój cel tylko konsekwentnie do niego dąż

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MrPapaj T. Lech
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 3172 Wiek 46 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18690
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 161 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3533
Ja robie wolowine zawsze na grillu ,tylko ze wczesniej wkladam go do foli aluminiowej i delikatnie pryskam pamem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MrPapaj T. Lech
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 3172 Wiek 46 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18690
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 76 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 51219
Mi wołowina, smażona na takiej powierzchni, zawsze wychodzi twarda jak podeszwa. Najlepiej jest zmielić mięso razem z cebulą dodać pieprz, jajko i ulepić z tego kotlety, wtedy smakuje najlepiej.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MrPapaj T. Lech
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 3172 Wiek 46 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18690
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
GISZMAN D.Geler
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 3624 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 25684
Tomek tak jak radamenez napisał,spróbuj w ten sposób jak do tej pory robiłeś na patelni,kilka razy próbowałem robić steka na moim grillu elektrycznym i za każdym razem guma,jeść się nie dało.
Ja już od 3 tyg.na stałe wprowadziłem Twoje kotleciki wołowe i powiem Ci,że miła i smaczna odmiana, zobaczymy jak się to przełoży na wyniki w dłuższej perspektywie czasu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 5392 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 106161
Dziękówka, jak wpadnie trochę wiecej zaskórniaka to pewnie kupię, bo nawet nie drogi

p****** wszystko co mówią na Twój temat...
Kulturystka jest całym Twoim życiem,Twoją pasją, której poświęcasz 24h na dobę.
Dzięki Tobie ten sport żyje i bądź z tego dumny...
Prędzej czy później osiągniesz swój cel tylko konsekwentnie do niego dąż

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

aminokwasy..

Następny temat

Definicja na HMB Revolution

WHEY premium