SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację.

temat działu:

Doping

Ilość wyświetleń tematu: 306731

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 1782 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 11358
wołowina+cebula+żółtko jaja+ogórek kiszony
na pare godz. do lodówki żeby się przegryzło

rozumiem zmielic wszystko i wymieszac?

zoltko swieze czy gotowane?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51579 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
nie nie musi sie gryzc. W dobrych restauracjach jak podaja to na talezu wszystko jest osobno Swieze mieso i na bierzaco dodana reszta przed spozyciem.

pieczzarki marynowane, cebula, ogorek konserwowy, zoltko moze byc nie musi. Wszystko drobno pokrojone dodac do swiezego miesa drobno zmielonego.

Mozna przyprawic dodajac troche magi i sli, pieprzu i ew oliwy



Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2010-06-02 09:47:04
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 1782 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 11358
lux
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 1706 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 11358
No pieprz i dobra oliva przynajmniej u mnie do tatara to podstawa reszta to cebula surowa posiekana, pieczarki marynowane, ogórek, żółtko surowe. I w restauracjach nie jest drogi i czasami biorę go na przystawkę:) tam gdzie chodzę podają z taką bagietką ciepłą razową. Jadłem kiedyś 2/3 razy dziennie i po czasie przejedzenia nie dało się go do ust wziąć bo od razu cofka teraz 1/3 razy w tygodniu ze względu na gr. krwi 0RH+.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 1782 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 11358
a jak mam 0rh- to tez powinienem?:>
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51579 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Z cena to zalezy w jakiej restauraci i z jakiego miesa bo rozbierznosci sa od
20-100zl Przynajmniej ja sie z takimi spotkalem. Niektore jak sie wzielo pierwszy kes to na zygi sie zbieralo a inne wrecz rozplywaly sie w ustach. Mam taka jedna restauracje zejak sie kladzie widelec na miesieto widac jak sie zapada pod jego ciezarem i smakuje wybornie.

Jest roznie. W domu to w zaleznosci jakie miesu kupisz. Podstawa to zeby bylo bardzo dobrze i drobno zmielone.

Z ta grupa krwi sa rozne opinie. Jedni sie z tym zgadzaja inni nie. Trzeba samemu sprawdzic jak sie bedziesz czol i czy wogole surowe mieso bedzie dla Ciebie zjadliwebo nie kazdy lubi. Za czesto tez nie ma co przesadzac bo jego trawienie jest dluzsze i gorrsze niz smazonego czy gotowanego. Nie opieralbym diety na codziennej porcji tatara



Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 95139 Napisanych postów 365346 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1671645
ja nie lubię surowego mięsa wolę spagetti

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 1782 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 11358
u mnie z trawieniem tataru gicior - nigdy nie mialem problemu, ale te znigdy nie powstal pomysl zeby wprowadzic go do diety, do teraz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51579 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
A ja wole pizze z pizza hut
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 1782 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 11358
tez wole, tylko w****ia mnie czekanie i cena, wole wydawac kase na cos ciekawszego niz pasze
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Potrzebna fachowa porada teść

Następny temat

w jakiego CYPA celowac

forma lato