Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Spam został uratowany, jedziem z koksem, jedziem pany! [RAM PAM PAM, NOWY SPAM]

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 142193

Ankieta

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 745 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 10487
Kulturysci na redukcji piją Cole i wycinka wychodzi dobrze
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 668 Wiek 31 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3176
kulturyści na redukcji walą tren itp więc mogą :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 2010 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 35251
twaróg o 18? Pogięło Cię? A co na kolację?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 745 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 10487
Zależy jacy :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 668 Wiek 31 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3176
na kolację jem kebab jak zwykle na redukcji :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 141 Napisanych postów 8155 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 43420
coockawsky
bedac na redukcji moge sobie bez problemu popijac cole zero i nie bedzie mialo to wplyw na redukcje?

Coockawski nie że jestem sheryf i sie czepiam .. ale coca-cola to g**** , syf , ostatni szajs rozumiem zeby od czasu do czasu .. lepiej wypij sobie świeżoy wiciśniety sok z pomarańczy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
a tak serio to ja zawszę wrzucam twaróg koło godziny 17 jako podwieczorek z dżemem albo bananem na kolację jakoś mi nie wchodzi :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 141 Napisanych postów 8155 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 43420
Jedz kiedy chcesz :D Wszyscy poprostu jedzą na noc bo to samo białko i nie obciąża układu pokarmowego przed snem jedyny logiczny powód jedzenia twarogu nocą .. :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
jak jesz ostatni posiłek 3 godziny przed snem to nie ma znaczenia co jesz :D oczywiście jak z umiarem jesz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
to oczywiste wiem , dlatego napisałem wyżej że jeśli to jest posiłek przed snem :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Dziwna redukcja?

Następny temat

Dieta na masę mięśniową, Co sądzicie o tej?

Spalanie
Polecane artykuły