Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
42
ok dzięki odezwe się za kolejne pare treningów na bicepsy ale jak na tą chwile jestem bardzo zadowolony-sprzedałem twój trening paru kolesiom z siłowni i narazie sobie chwalą. ale chciałbym żebyś doradził mi coś na triceps.myślałem jak to zrobić z kolegą ale jednak wole się poradzć ciebie.
ps. mam możliwość wykonania wszystkiego co tylko polecisz także mawashi porusz teraz moje tricepsy heheheh.z góry dzięki
Szacuny
2
Napisanych postów
229
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
9667
mawashi a umie to jakieś z 5 miesięcy temu przez 1 cześc planu urosło z 8 mm dane w profilu aktualne a przez ten czas nic 2 częsc planu 3 i nic zacząć od poczatku ?
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
42
po pierwszych 6 tyg. 1.5cm to jest dużo zwłaszcza że to 1/3 całości planu.jest świetny i sczerze go polecam .zawsze robiłem troche więcej cwiczeń na biceps a tu nie tędy droga panowie.teraz tylko po plecach i dwa cwiczenia łącznie 6 serii chyba że czuję sie na siłach i moge coś jeszcze zrobić ale zachowując wszystkie tzn. czas odpoczynku i ilosc powtórzeń.ale powtarzam zacznij robić ten plan będziesz zadowolony
pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
42
loleczek a czy robisz wszystko tak jak pisze w planie czas opoczynku między seriami i ilosci powtórzeń,ciężar dobrany odpowiednio? powiem ci że na trzeciej serii sztangielki stojąc ja z wielkim trudem robiłem ostatnie pare powtórzeń albo i wcale bo już nie mogłem a po treningu nie mogłem twarzy opłukać wodą tak miałem napompowane bicepsy
Szacuny
291
Napisanych postów
17217
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
86319
Ten plan to rozwiązanie optymalne. Nie jest to jednak plan cudowny. Czasami nie działa tak jak u drugiego, czasami jeden odnotuje postęp w obwodzie +2 cm, drugi +0,5 inny tylko poprawę wyglądu. Każdy z Was jest inny, ma inny wzrost, inne kości ramienne, inne długości brzuśców mięśni. Nie istnieje plan idealny dla każdego, a ja nie będę czarował że po moim planie KAŻDEMU pójdzie łapa +5 cm w obwodzie
bubasmok - jest więcej moich artów z serii "porusz". Wrzuć w wyszukiwarkę wyszukiwanie po moim nicku i zobaczysz. Polecam ten na klatę i tricepsy, barki i plecy
Do FBW ten plan się nie nadaje.
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
42
tak po nim takie efekty ale jak mawashi stwierdza nie każdemu pójdzie 5 cm. na łapie i już widzimy ze loleczek nie jest zbytnio zadowolony ale ja ide dalej i teraz wprowadze coś nowego na triceps z serii porusz .......dzięki mawashi.pozdrawiam