Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
234
a ja mam takie pytanie bo bym chcial sprobowac tego treningu i powiekszyc swoje bicho lecz na mojej silowni roznica miedzy hankielkami jest nie co duza i najmniejszym ciezarem robie 10 powtorzen ? a ty piszesz minimalnie 12 no dobra bym moze zrobil gdybym musial odpoczac 2 minuty ale ty piszesz czas to podstawa i wymaga 1 min czy moge to zastapic sztanga poradz cos
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
58
witam!
ja mam podobny problem z bicepsem.czy ktoś z was,w miare juz obeznanych z siłka może mi coś poradzić.ćwięcze od roku,i no cóż,postepy na biceps są marne. ćwicze tak :
1. 2 razy zgięcie rąk na stojąco (młotek ) w serii 12 i 10 potwórzeń
2. 3 razy zgięcie ze sztangą. 12,10,8
przed bicepsem ćwiczę klatkę.
niestety nie dysponuje modlitewnikiem :/
yo all!
zari
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
58
witam
mawashi, ja mam takie pytanie.
nie idzie mi z bicepsem. ten powyzszy plan wydaje się być ok, tylko ja ma taki problem że nie dysponuje z modlitewnikiem .i jeszce jedno, co to znaczy młotek na stojąco ?
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
58
dz mawashi , przecztałem całość
czyli bedę robił :
1. na stojąco zgięcia ręką 3*15
2.sztangę w takim samym rozkładzie serii
3. czy dołożyć na siedząco zginanie ręki w oparciu o kolano? i ile serii
i jeszce taka kwestia.widze ze bardzo wazna jest technika, więc postaram się zmniejszyć ciężar i robić wszystkie ruchy 100% technicznie. ale czy to dobrze odpoczywać tylko 1 min ,jeśli się chce nabrac masę?
sorki że ci tam truję dupę. dz z odp.sog 4 you
pozdro
zari
Szacuny
291
Napisanych postów
17217
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
86319
Sog i tak nie wejdzie bo nie masz abonamentu ale mniejsza o to.
Widze ze i tak nie przeczytales tego tematu od poczatku. Jasno jest tam napisane ze cwiczymy trzema rodzajami treningu, ktore dokladnie opisalem - z iloscia powtórzen i dlugoscia odpoczynkow.
Czytaj jeszcze raz
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
58
co to sog'a to nie wiedzialem ze trzeba miec abonament.
przeczytalem calosc! ale mowie Ci ,ze nie mam jak robic modlitewnika w I fazie treningu, i niestety w III ( po 6 tygodniach ) mozliwości wykorzystania drążka od placów.
:)
zari