Szacuny
105
Napisanych postów
1794
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
26435
Jak przesadzisz, to wiadomo, że tłuszcz może wejść. Jak za dużo zjesz to pomyśl co może się stać... Układ trawienny będzie miał spooro roboty. A co ma organizm zrobić z nadwyżką kcal? Część w glikogen pójdzie... część na bieżące potrzeby... a reszta w tłuszcz.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
2543
Napisanych postów
29969
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
200205
Boheno
Zacząłem niedawno Carb nite...w niedziele czeka mnie *ładowanie*...zrobie tylko trening cardio poniewaz niedziele mam dzien wolny od treningu :) myslicie ze zadna ilosc WW nie zaszkodzi ? nawet jak to beda 3 czekolady paczka płatków pizza i pare pąaaczków ?
zdjęcie z profilu aktualne?
no offence - ale jesli tak to odpuść ładowanie albo zrób delikatnie
"Cóż jest trucizną? Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!". BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
Szacuny
0
Napisanych postów
49
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
11571
Tylko takie aktualne ręki mam...bf napewno poniżej 20% na brzuchu jest trochę smalcu i zastanawiam się właśnie jak z tym lądowaniem jestem prawie 30 kg lżejszy niż na profilowym...więc co polecacie? kupiłem już 2 paczki belek ciepłe lody i czekoladę ..zostawić to na następny raz coś z tego czy wszystko dac?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Boheno- mam dziwne przeczucie,ze tylko wbiles na carbnite,żeby mieć pretekst do wpieprzania w opor. Masz wysoki bf,wybij sobie z głowy ładowania.Ewentualnie jakiś meal 1x w tyg. Im mniejszy bf,tym można sobie pozwolić na więcej,bo jest większa wrażliwość insulinowa
Szacuny
0
Napisanych postów
49
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
11571
Poprostu zawsze mialem zbilansowana diete...a nazrec sie slodyczy lubie nie powiem :) nie doszlo aktualne zdj ale sama reke mam ale jest na niej zyla takze mysle ze bf nie jest jakis mega wysoki, na maciorze troche siedzi :) a poprostu nie wiem czy nie przesadze z tym ladowaniem :)
Szacuny
0
Napisanych postów
49
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
11571
obstawiam max 17... bo zyla jakas tam siedzi...na bicku na barku nawet pod brzuchem po lewej stronie :) ale brzuch jest zalany...moglbym zrobic akutalne zdj ale to na silowni jutro...i dlatego wlasnie mam dylemat co zrobic...nigdy nie bylem na tego rodzaju diecie...podladowac lzej czy mozna tymi produktami ktore wyzej wymienilem ? :)