Szacuny
341
Napisanych postów
9131
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
111431
To co Maciejski napisał to jedno, ale zwróć uwagę, że to też tyra ostro psychę - mam to samo. Nie widzisz praktycznie żadnego efektu spalanego fatu, bo siedzi woda i myślisz 'dlaczego ładować, jak nie progresuję?' A jeżeli ktoś progresuje robiąc ładowania co 10-14dni to dlaczego mamy mu tego zabraniać?
'There is no secret Secret is just CONSISTENCY WITH HARD WORK'
Szacuny
100
Napisanych postów
6782
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
50554
dideek
To co Maciejski napisał to jedno, ale zwróć uwagę, że to też tyra ostro psychę - mam to samo.
Nie widzisz praktycznie żadnego efektu spalanego fatu, bo siedzi woda i myślisz 'dlaczego ładować, jak nie progresuję?'
Dokładnie tak.
Ja non stop zmieniałem diety bo nie widziałem żadnego progresu. Dopiero po dłuższym okresie na niższych węglach progres był tak wyraźny, że była też motywacja;) Na wagę już nawet nie patrzę bo u mnie to magia jakaś, ale lustro też dużo mówi.
Zmieniony przez - Martainn w dniu 2015-12-15 14:52:35
Szacuny
1
Napisanych postów
45
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1402
Kiefer wypowiada się w ten sposób w swojej książce o pomyśle pominięcie CN w celu przyspieszenia utraty wagi.
Q: Myślę o pominięciu Carb Nite w tym tygodniu żeby przyspieszyć utratę wagi: Co o tym myślisz?
A: Carb Nite podwyższa poziom hormonów co w rezultacie przyspiesza utratę wagi i zapobiega wahaniom hormonów, które mogą spowolnić lub całkowicie uniemożliwić utratę wagi. Pomijając Carb Nite przez tydzień poziom hormonów będzie niski przez dłuższy okres czasu co oznacza znikomą utratę wagi. Zamiast przyspieszyć utratę wagi, pomijanie Carb Nite ją spowalnia.
Zmieniony przez - Margaryn w dniu 2015-12-15 14:56:28
Szacuny
14
Napisanych postów
311
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
5194
Dla mnie CN / carb loading przez jakieś 8 godzin to dużo za dużo. Czuje sie fatalnie. CHoć fat spada to nie jest to dla mnie komfort ani nagroda żadna. Działać działa. Ale chce teraz wrzucić na test 1 lub 2 czit mile na tydzień. Co mam na myśli? Ano to, że raz/dwa w tygodniu na wieczór usiąde zjem co bede chciał do pełna i kima, żeby potem dalej nie pchac w siebie. Zobaczymy jak to zda egzamin.
Szacuny
1
Napisanych postów
45
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1402
Jak mówisz, że widzisz zmiany w lustrze a na wadze nic to powinieneś się cieszyć, tłuszcz ucieka a mięśnie zostają. Utrata mięśni to jest największa bolączka na redukcji. Dlatego też Kiefer pisze, żeby nie robić aerobów.
Szacuny
1
Napisanych postów
45
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1402
Może nie ;) Wszystko w twoich rękach :D
pako180
Dla mnie CN / carb loading przez jakieś 8 godzin to dużo za dużo. Czuje sie fatalnie. CHoć fat spada to nie jest to dla mnie komfort ani nagroda żadna. Działać działa.
Bo to nie jest sposób na życie tylko metoda na przyspieszoną utratę tłuszczu. Kiefer pisze, żeby maksymalnie stosować taki sposób żywienia 6 miesięcy.