Zwiększęnie ilości tłuszczów i węglowodanów to dobry pomysł? Chcę dobić do 1600-1700 wiem, że jedząc 1300-1200 skończę jak zwykle:-( . Właśnie czytam wasze przepisy, ale pyszności jutro coś wyprubuję. Akurat nie przypuszczałam, że zwiększenie kaloryczności będzie trudne. Oczywiście śmieciami typu batoniki potrafię, ale to co jedzą lejdis jest [...]
Generalnie przy owocach morza trzeba uważać z ich podsmażaniem. Zbyt długie smażenie powoduje wydzielanie się rtęci. Mam jeszcze trochę owoców morza to może jakieś przepisy wrzucę jak będzie mi się chciało robić. Ostatnio była w Tesco promocja mieszanki 12 zł za kg. To zapasy zrobiłem.
[...] napisał...powraca przy okazji kolejnej Olimpiady ;) Ta już za kilka dni ;) Pozwolę sobie na dodanie kilku słów na ten temat i wypowiem się jako zapaśnik... Fakt, aktualne przepisy w zapasach dotyczące zasad walki są beznadziejne! Najlepszym przykładem nie będą opinie ludzi, którzy niewiele wiedzą o samych zapasach ale świetnie oddają wrażenia [...]
Multimedialnie nakreślone przepisy - może sie przyda;-) http://londyn2012.tvp.pl/7883801/poznaj-dyscypline-zapasy Zmieniony przez - Rafał_B w dniu 2012-07-27 17:24:16
Jaśniejsze były na pewno stare przepisy. Więcej satysfakcji walczącym też być może sprawiały. Jednak pamiętam wiele turniejów w tym olimpijskich, gdzie na macie główną rolę grali sędziowie, bo jedynymi punktami były kary za pasywność. Mogę przytoczyc opinię kilku sportowców niezwiazanych z SW, którzy strasznie narzekali na widowiskowość "starych" [...]
[...] dzisiaj bo znalazłam i szkoda mi było wywalić - taka jakaś jestem. Staram się sama większosć robić i pracuję nad tym bo gotowanie nie jest moją mocną stroną. Posciągałam przepisy z Waszej kuchni i bedę z tego próbować coś zrobić. Za rybami nie przepadam ale wiem że powinny być więc coś wymyślę. Po wypłacie zrobię porządne zakupy bo teraz to [...]
[...] miare obowiązkowa to wszystko robię bez słowa. Gorzej z michą - tu barkuje mi często wyobraźni i mam wrażenie, że jem cały czas to samo co też mi się nudzi. Nie mam zdolnosci kulinarnych, przepisy robię od deski do deski a sama nic nie wymyślę. Do tego czasu mam niewiele, a będzie go albo jeszcze mniej albo więcej - okaże się za kilka dni....
505SS: Wysłana - 2 listopad 2006 21:25 450 chyba w potrojnej bluzce TO SA W OGOLE TAKIE? kOSZULKA BEZ PLECOW, "DOUBLE-PLY" JEST PODWOJNA. A JAK SADZISZ ZE POTROJNE TO DOBRY POMYSL TO RADZE SPROBOWAC ZALOZYC 3 I SIE NIE UDUSIC! zA CIASNA I ZA ZTYWNA KOSZULKA TYLKO I WYLACZNIE PRZESZKADZA, WIEC NE CHRZAN, PLEASE! i bandazach na [...]
Chetnie bym wypróbował taki majonez ale zastanawia mnie jedna rzecz, a mianowicie czas przechowywania. Czy naprawdę można go trzymać w lodowce ok 2 tyg? Przeglądając przepisy na necie za każdym razem było napisane że ze względu na to że surowe jajka bardzo szybko się psują, taki domowy majonez przechowujemy nie dłużej niż 2-3 dni. tlusty_kot nic [...]
jak dla mnie te jego filmki z du.py są zamiast pokazać jakiś trening czy np. pokazać jak przygotowuje potrawy jakieś ciekawe przepisy podrzucić to on pokazuje jak je. Fascynujący filmik patrzeć jak w.******la żarcie
jesiotr14 ,blender robi papke ,ktora nadaje sie idealnie,szczerze mowiac Nebhe,mam nadzieje ze chociaz smakowaly te wyprobowane przepisy Ten polecam szczegolnie,pychotka.
Hej :) ehhh ten pociąg do słodkiego... nie tylko Ty tak masz. Znalazłam ostatnio ciekawy blog z fajnymi przepisami, np. na czekoladę z daktyli http://www.jadlonomia.com/przepisy/czekolada-z-daktyli/ sama jeszcze nie próbowałam ale w najbliższej przyszłości nie omieszkam spróbować :) poszukaj w necie, jest masa fajnych pomysłów na słodkie ale [...]