Czas w końcu na spowiedź. SOBOTA - DZIEŃ TRENINGOWY - BARKI/ TRICEPS Miska: Niskie węgle, białko średnio, T wysoko 1. Omlet - 45 g owsiane, 50 g dynia, 50 g cukinia, 80 g białka jaj, 15 g orzechy włoskie, 50 g borówki, 2 g czekolada biała, kakao, proszek do pieczenia, cynamon, 25 g kazeina UNS + 30 ml mleko do kawy TRENING 2.3.4 - 50 g makaron [...]
[...] wykonany. WTOREK - dzień treningowy MISKA: BTW 140/40/ 80 (3-4 l płynów) (wysoko białko i tłuszcz, niskie węgle) 1. OMLET- 30 g płatki owsiane, 10 g otręby orkiszowe, 100 g dynia, 35 g białko jaja, 25 g WHEY UNS, proszek do pieczenia, cynamon, 5 g kakao, 40 g borówki + 20 ml mleko do kawy http://dorisk.gbzl.pl/foty/925B.JPG 2. 33 g makaron [...]
[...] CZEKOLADOWYM smaku. ŚRODA – długo wyczekiwany dzień treningowy. MISKA: BTW 100/20/ 140 (2,5 – 3 l płynów) 1. OMLET- 40 g płatki owsiane, 20 g otręby orkiszowe, 100 g dynia, 35 g białko jaja, 20 g WHEY UNS, proszek do pieczenia, cynamon, kakao, 40 g borówki, 4 g wiórki kokosowe + 20 ml mleko do kawy http://dorisk.gbzl.pl/foty/992B.JPG 2. [...]
[...] także z przyjemnością dzielę się z Wami moimi poprzednimi dniami. PONIEDZIAŁEK - dzień treningowy MISKA: 1. OMLET- 35 g płatki owsiane, 10 g otręby orkiszowe, 100 g dynia, 35 g białko jaja, 25 g WHEY UNS, proszek do pieczenia, cynamon, 5 g kakao, 60 g borówki, 2 g biała czekolada+ 20 ml mleko do kawy [...]
[...] typu rewolucji - barki i triceps czekają ;) MISKA: 1. OMLET 70 owsiane, 20 izolat, 50 g borówka, 80 g białka jaj, łyżeczka proszku do pieczenia, łyżeczka cynamonu, 100 g dynia, 10 g czekolada gorzka, 50 ml mleko do kawy http://dorisk.gbzl.pl/foty/b1.jpeg 2. 80 g makaron razowy, 120 g filet z kurczaka, warzywa [...]
[...] były na średnim poziomie, białko również + odrobina tłuszczy. Posiłki prezentowały się następująco: MISKA: 1. OMLET ZE SPECJALNĄ DEDYKACJĄ NA UNS %-) - 65 g owsiane, 100 g dynia, 75 g białka jaj, 20 g Kazeina UNS, 15 g orzechy włoskie, 2 g kakao, 2 g czekolada gorzka, 50 g borówki, proszek do pieczenia + 30 ml mleko do kawy [...]
[...] te wszystkie pyszności ;) Wieczorem posprzątałam chałupę także jakieś mini cardio wpadło. MISKA: W średnio, B średnio, T delikatnie 1. Omlet - 65 g owsiane, 80 g dynia, 75 g białka jaj, 20 g UNS WHEY, 15 g orzechy włoskie, 50 g borówki, 50 g cukinia, 2 g czekolada biała, proszek do pieczenia, cynamon, kakao + 30 ml mleko do kawy [...]
[...] wykonany. WTOREK - dzień treningowy MISKA: BTW 140/40/ 80 (3-4 l płynów) (wysoko białko i tłuszcz, niskie węgle) 1. OMLET- 30 g płatki owsiane, 10 g otręby orkiszowe, 100 g dynia, 35 g białko jaja, 25 g WHEY UNS, proszek do pieczenia, cynamon, 5 g kakao, 40 g borówki + 20 ml mleko do kawy http://dorisk.gbzl.pl/foty/925B.JPG 2. 33 g makaron [...]
[...] cardio. Tydzień rozpoczęłam następująco: WTOREK - dzień treningowy MISKA: BTW 70/ 0/ 180 ( około 2 l płynów) 1. OMLET- 60 g płatki owsiane, 10 g otręby orkiszowe, 100 g dynia, 35 g białko jaja, 20 g WHEY UNS, proszek do pieczenia, cynamon, 5 g kakao, 60 g śliwka, 3 g biała czekolada+ 20 ml mleko do kawy http://dorisk.gbzl.pl/foty/UNS116.JPG [...]
[...] że strasznie się beze mnie nudził a mimo to nie przyszedł nie wyrywać z zimowego snu ;) Zjadłam śniadanie i udaliśmy się na trening. MISKA: 1. 70 g owsiane, 20 g WPC, 100 g dynia, 10 g czekolada gorzka, 80 g białka jaj, 60 g borówka, proszek do pieczenia, kakao, cynamon, 50 ml mleko ALPRO do kawy http://dorisk.gbzl.pl/foty/281.jpeg 2. 80 g [...]
dynia nadziewana komosa ryzowa z daktylami i pistacjami bardzo smaczne wegle do miesa pieczonego czy cos :) (dynia - chodzi mi o takie mniejsze nie wiem jak sie nazywaja po polsku, albo butternut squash) skladniki (bez proporcji bo to mozna sobie zmieniac w zaleznosci od tego co lubimy): mala dynia taka [...]
4.10.18 DNT Miska: 1. Pieczona rybka w panierce, salatka 2. Salatka z wolowina, dynia, ziemniaki, awokado 3. Budyn gryczany z dynia, whey, mandarynka, orzechy wloskie 4. Grzanki z mozzarella (prawd***** juz wszystkie zezarlam :P), omlet bananowy z twarozkiem Po pracy bylam taka bez zycia, ze mialam w planach tylko wrocic do domu i walnac sie na [...]