eee...to poporstu im wytlumacz,ze np.1porcja gainera =ryz+piersi zkurczaka...ja swoim zrobilem tak:mama mowi,nie kupuj gainera,bialka itp...a ja ciort...KUPILEM...wzielem ich do pokoju,siadlem spokojnie i tlumacze:"patrzcie jakie skladniki sa na gainerze,a patrzcie jakie sa na ryzu itp...tez sa weglowodany,tluszcz,bialko itp...i skumalijuz [...]
Sol na jakiej mące robisz naleśniki ? Dodajesz normalnie mleko i jajka ? \-) powaznie? na mace orkiszowej sprowadzanej tylko dla mnie do tego 1 i 3/25 jajka aby bialko sie zgadzalo a mleko tylko organic,bo takie zwykle jest niezdrowe a na powaznie,to zwykla maka wedle przepisu jaja,cukier,sol i mliko do gofrow dochodzi proszek i troche inne [...]
Sol na jakiej mące robisz naleśniki ? Dodajesz normalnie mleko i jajka ? \-) powaznie? na mace orkiszowej sprowadzanej tylko dla mnie do tego 1 i 3/25 jajka aby bialko sie zgadzalo a mleko tylko organic,bo takie zwykle jest niezdrowe a na powaznie,to zwykla maka wedle przepisu jaja,cukier,sol i mliko do gofrow dochodzi proszek i troche inne [...]
Ogólnie moja dieta teraz wygląda tak, 3dni białko i tłuscze (180g białka, 90g tłuszczu) a czwartego dnia robie ładowanie: 1. 3 całe jaja i 3 białka + warzywa 2,3,4,5 70g ryżu i 120g mieśa(w potreningowym 100g ryżu) 6. 50g ryżu brązowego/kaszy gryczanej/makaronu żytniego, 10g tłuszczu, 100g piersi/5 białek
Ogólnie moja dieta teraz wygląda tak, 3dni białko i tłuscze (180g białka, 90g tłuszczu) a czwartego dnia robie ładowanie: 1. 3 całe jaja i 3 białka + warzywa 2,3,4,5 70g ryżu i 120g mieśa(w potreningowym 100g ryżu) 6. 50g ryżu brązowego/kaszy gryczanej/makaronu żytniego, 10g tłuszczu, 100g piersi/5 białek what? nie mów że zapłaciłeś za ułożenie [...]
Masz odpowiedź wyżej. Wzór przez kogo albo dlaczego? Dlaczego piersi z kurczaka a.nie chudy schab? Dlaczego ryż a.nie ziemniaki? Dlaczego jaja a.nie sery? Dlaczego białko na wodzie a nie na tłusty mleku?Itd. Są setki produktów, z każdej kategorii które są pomijane, a nie ma takich powodów aby je pomijać.Po za mitami i powielanymi schematami. [...]