Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
dzisiejsze produkty są słabej jakości zobacz jeszcze w innych tabelach ale najprawdopodobniej wycieka / wyparowuje woda i mało tłuszczu więc zwiększyło się białko i tłuszcze co za tym idzie kaloryczność pozdr
Szacuny
0
Napisanych postów
186
Wiek
33 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1923
ale sporo tłuszczu powinno okapać ,a drugie pytanie czy to prawda że w ciągu godziny można zjeść 30 g białka bo więcej sie nie wchłonie , czy to też bzdura
Szacuny
0
Napisanych postów
57
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1772
Witam, o co chodzi, mianowicie
Po zmianie trybu życia, czyli dieta, siłownia, wstawanie o ludzkich porach, czyli rano, a nie o 12, po zjedzeniu śniadania (masowego) jestem tak napchany, że następny posiłek mogę zjeść za 5 godzin dopiero. A dodam, że siłownię mam ok 12 zazwyczaj i ciężko mi zjeść jakiś ryż z kurą jeszcze przed siłownią. A co biega i co z tym zrobić?
Szacuny
0
Napisanych postów
2349
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
8760
Jak wyjeżdżam na 2 tygodnie, co zrobić z otwartą oliwą z oliwek i olejem lnianym? - ma stać na szafce, czy w lodówce?
Tata zrobił psiakowi siemię lniane, jakieś odtłuszczone, zmielone, zalewa wodą i robi się na dole kleista papka/zawiesina, a na górze taka "smakowa" woda. Czy my też tak jadamy, czy jakoś inaczej? - tę papkę, czy wodę?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6287
Napisanych postów
76131
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
755395
Olej lniany zawsze trzymaj w lodowce a oliwe gdzies w szafie bez dostepu swiatla. Siemie lniane jadasz w zaleznosc od celu zastosowania. Jezeli zalezy Ci na tluszczach to mielisz i pijesz np z kefirem lub woda. Jezeli na usprawnieniu funkcjonowania ukladu trawiennego to zalewasz wrzatkiem i pijesz.