Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
weź to mniejsz do 2,5 starczy
...
Napisał(a)
No to mysle ze sposob jest prosty :
Obciac z 1kg kuraka do 0'5kg kurczka . Wyjdzie tak po 150g kurczka do 4 posilkow . Chyba ze np. zmniejsze WPC/WPI te do sniadania i po treningowe z 2porcji x2 do tylko jednej co zmniejszy B o jakies 50g .
A jak z tym DT/DNT i weglami/B ?
Obciac z 1kg kuraka do 0'5kg kurczka . Wyjdzie tak po 150g kurczka do 4 posilkow . Chyba ze np. zmniejsze WPC/WPI te do sniadania i po treningowe z 2porcji x2 do tylko jednej co zmniejszy B o jakies 50g .
A jak z tym DT/DNT i weglami/B ?
" Niech sucha masa bedzie z toba "
...
Napisał(a)
narazie zostaw na tym samym poziomie i obserwuj
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
czy jak jem np piers z kuroka to niedosmazone surowe mieso jest lepiej przyswajalne ? bo nie jest takei zle. slyszalem ze niektorzy prosi jedza surowe
niech masa bedzie z nami
...
Napisał(a)
witam
układam dietę do ćwiczeń na siłę, zapotrzebowanie kcal wyszło mi 2500 ,że podczas dni treningowych tyle muszę wsunąć to wiem ale czy podczas dni odpoczynku tez muszę jeść na takim poziomie??? Ćwiczę w pon. śro. pią.
I jeszcze jedno w dni treningu mam posiłek przed treningowy i po a czy w pozostałe dni tez mam je jeść czy nie????
z góry dzięki.
układam dietę do ćwiczeń na siłę, zapotrzebowanie kcal wyszło mi 2500 ,że podczas dni treningowych tyle muszę wsunąć to wiem ale czy podczas dni odpoczynku tez muszę jeść na takim poziomie??? Ćwiczę w pon. śro. pią.
I jeszcze jedno w dni treningu mam posiłek przed treningowy i po a czy w pozostałe dni tez mam je jeść czy nie????
z góry dzięki.
...
Napisał(a)
cześć,
ściągnąłem właśnie nowe tabele vitalmaxa i widzę ,że tam już fajnie rozwiązali problem obliczenia zapotrzebowania kalorycznego
powiedzcie mi czy można tak zostawić ? Cel to tylko sucha masa
czy trzeba znów wzór brać liczyć itp.?
ściągnąłem właśnie nowe tabele vitalmaxa i widzę ,że tam już fajnie rozwiązali problem obliczenia zapotrzebowania kalorycznego
powiedzcie mi czy można tak zostawić ? Cel to tylko sucha masa
czy trzeba znów wzór brać liczyć itp.?
...
Napisał(a)
Czaninho chyba żartujesz
krikor tak zostaw na razie podobnie w razie cos bedziemy zmieniać
kscman może zostać
krikor tak zostaw na razie podobnie w razie cos bedziemy zmieniać
kscman może zostać
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Czy omlet owsiany zrobiony na śniadanie będzie w miare dobry?
Płatki owsiane będą użyte zmielone (przeze mnie, ze zwyklych) na makę.
Zauważyłem, że lepiej się smazy i zdecydowanie lepiej mi wchodzi niz na zwyklych
A chyba wyjdzie na jedno czy zmiele w ustach, czy mlynkiem?
I to samo pytanie do 'koktajlu'- ta właśnie mączka+mleko. probowalem i wchodzil najszybciej ze wszystkich odmian owsianych ktore znam
Zmieniony przez - kret98 w dniu 2010-02-20 21:27:18
Płatki owsiane będą użyte zmielone (przeze mnie, ze zwyklych) na makę.
Zauważyłem, że lepiej się smazy i zdecydowanie lepiej mi wchodzi niz na zwyklych
A chyba wyjdzie na jedno czy zmiele w ustach, czy mlynkiem?
I to samo pytanie do 'koktajlu'- ta właśnie mączka+mleko. probowalem i wchodzil najszybciej ze wszystkich odmian owsianych ktore znam
Zmieniony przez - kret98 w dniu 2010-02-20 21:27:18
...
Napisał(a)
lepiej nie mielić zwiększa się ig
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
zawsze mnie zastanawiało dlaczego sie zwieksza przez mielenie...
HST power!!!
"niech nienawidzą- byle by sie bali"
http://www.sfd.pl/Lager90/BLOG/W_Drodze_Na_Plaze_fotki_s.33,_filmik_str.36-t459544.html - Mój blog;]
Poprzedni temat
Dieta redukcyjna.
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- ...
- 300
Następny temat
Uzupełnienie 10 wskazówek żywieniowych
Polecane artykuły