...
Napisał(a)
o i z 70 czy macie ten plan na siłę ??
" ... a co zdobyte, nigdy nie będzie szczytem " - Piotr Łuszcz !
Strony internetowe - www.eksperymentypsychologiczne.pl, www.grzegorzbielak.pl, www.twojefilmy.org
...
Napisał(a)
siema wszystkim,czym można zastąpić oliwe z oliwek?Bo jest obrzydliwa chodzi mi o coś smacznego a nie wiem co ma takie same tłuszce i jest dobre
Nie lubię wegetarian. Zjadają jedzenie mojemu jedzeniu.
...
Napisał(a)
Stada oliwa jest nie zastąpiona można powiedzieć możesz szukać oleju rzepakowego tłoczony na zimno ale niezbyt ekonomicznie to wychodzi
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
o ja..to cięzko bedzie z jej spożywanie.dolałem dzisiaj 30ml do warzyw na kolacje i musiałem jak zawsze wyżucić..jakiś pomyśl z nią zwiazany byłby mile widziany+ile jej lać bo zapotrzebowaniu wychodzi jej 30ml
Nie lubię wegetarian. Zjadają jedzenie mojemu jedzeniu.
...
Napisał(a)
na warzywa lub ww rowniez
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Cześć. Z tego co wiem, to niektóre produkty tracą swoje wartości odżywcze pod wpływem działania wysokiej temperatury i w związku z tym mam pytanie o orzechy włoskie i rodzynki. Czy one również je tracą ? Pytam, bo chciałbym je dodać do omletu. Poradźcie wobec tego czy ma to sens, bo chętnie bym je dodał ale jeżeli ich wartość odżywcza ma na tym tracić, to zjem osobno Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam.
...
Napisał(a)
12,1 g na 100 g jabłka to węgiel, jeśli mam jabłko 143 gramowe to mam tam 12,1/100 * 143 węgla? czy liczymy 12,1/100 razy waga części jadalnej/zjedzonej ????
Poprzedni temat
Dieta redukcyjna.
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- ...
- 300
Następny temat
Uzupełnienie 10 wskazówek żywieniowych
Polecane artykuły