Szacuny
11148
Napisanych postów
51570
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mam pytanie , otóż trochę mnie to zaczyna dziwić że moja waga stoi w miejscu a wymiary idą w miarę do przodu . Od września przytyłem tylko jakieś 4 kg , przybył zupełnie suchy mięsień a mam nadwyżkę kaloryczną , osobiście mi się to bardzo podoba , ale skoro planuję robić rzeźbę na wiosnę to może jeszcze bardziej podbić te kcal , czy korzystać z genu i zostawić jak jest a za jakiś czas delikatnie jeszcze podbić kalorie ?
Szacuny
11148
Napisanych postów
51570
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
No ale chyba nie powiecie , że jest coś w tym złego jak zrobię tak : załóżmy przez tydzień/dwa to samo , później znowu zmienię. Jeśli np chodzi o piersi z kurczaka to muszę jeść ciągle tylko to mięso , bo na inne mnie by nie było stać.
Szacuny
2455
Napisanych postów
24186
Wiek
42 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
402700
ale wymyslasz, ile placisz za fileta z kurczaka? jak trafisz na promocje, to np. schab, szynke, karkowke mozesz dostac w granicach 10-14 zł , no chyba ze kuraka kupujesz po 8 zł
Szacuny
11148
Napisanych postów
51570
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
U mnie z kurczaka po 15/16 , indyk 400 g 10 zł. A właśnie miałem jeszcze zapytać. Wiadomo , że nie trzeba tak , ale ja sobie zakładam posiłek mniej więcej co 3 godziny. Jeśli zjem go np za 4 godziny to coś się stanie? Albo jeśli wstałem później i mi wychodzi , że zjem jeden posiłek i za 1h-1h 30 minut zjem następny żeby to nadgonić to coś złego będzie? Kurde panowanie dalej nie wiem jak tą rybę warzyć , ona jest tak jak by ciągle wodą nasiąknięta i jak daję 150 g to wydaję się troszki mało ;>
Szacuny
2455
Napisanych postów
24186
Wiek
42 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
402700
co do godzin poszczegolnych posiłkow to malo istotne czy zjesz co 2 czy co 4h jezeli w ciagu dnia zjesz swoje cale zapotrzebowanie, to samo tyczy sie ilosci posiłkow, moze byc ich 6 ale rownie dobrze 3 jezeli wszystko w nich zmiescisz z ta ryba to nie wiem jak Ci pomóc , moze jak juz sie rozmrozi, dobrze ja wycisniesz , połóż jeszcze dla lepszego odsaczenia na recznik papierowy
Szacuny
20
Napisanych postów
2619
Wiek
31 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
36108
Ja kupuję mrożoną i patrzę, co jest napisane na etykiecie opakowania. To chyba najprostszy sposób. Jak kupujesz świeże ryby, to możesz sobie zrobić odniesienie w stosunku do ryb mrożonych, których wartości masz dokładnie podane.
Szacuny
2455
Napisanych postów
24186
Wiek
42 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
402700
ja kupuje z glazura 5% ostatnio tylko to nie ma takich problemow na szczescie, a Ty jak kupujesz?
ale kiedys jak sie takie trafiały to tak jak pisałem, po rozmrozeniu mocno ja dosickałem na talerzu, dawałem na recznik papierowy zeby wody jeszcze wyciagnac ale tez nie robiłem z tego wiekszego problemu, te pare gram w ta czy w ta czasem nie zrobi Ci roznicy
Zmieniony przez - wincol w dniu 2012-12-19 23:35:35
Zmieniony przez - wincol w dniu 2012-12-19 23:36:09
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6280
Napisanych postów
76091
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
755138
reizen
Mam pytanie , otóż trochę mnie to zaczyna dziwić że moja waga stoi w miejscu a wymiary idą w miarę do przodu . Od września przytyłem tylko jakieś 4 kg , przybył zupełnie suchy mięsień a mam nadwyżkę kaloryczną , osobiście mi się to bardzo podoba , ale skoro planuję robić rzeźbę na wiosnę to może jeszcze bardziej podbić te kcal , czy korzystać z genu i zostawić jak jest a za jakiś czas delikatnie jeszcze podbić kalorie ?