nie - nie chce pogorszyc sprawy
moze byla jakas kontyzja ktora zlalem
jak sie bylo mlodym to sie wiele spraw w dupie mialo
zlamana reka czy skrecona na powno nie - ale wszystkiego wykluczyc nie moge bo rozne sie mialo perypetie jak sie skakalo po murach
co do diety i ogolnie progresu to caly czas do przodu
malymi krokami ale do przodu
jak pisalem to juz wielokrotnie - pierwsze testy mozna do kosza wrzucic albo traktowac jako przestroge dla innych - czego nie robic -> nie wierzyc slepo w suple ->one wszystkiego nie zrobie za Ciebie
pozniej byly kosmetyczne zmiany w diecie ktore tez nie do konca sie przwdfzaly
cos peklo w poprzednim roku i zaczelo isc bardziej -> przedewszystkim aspekt diety ->
przejscie na CC
Wczesniej suple byly najwazniejsze
dieta byla kipeska
malo bilako
wiecej wegli - ale prostych
duzo dodtaków,posilków,slodyczy etc - ktore dostarczaly kolejnych pustych kalorii
Nie jest idealna i nigdy nie bedzie ale dalej traktuje ten sport jako hobby - nigdy mnie nie wyzywi wiec to ma byc dla mnie dalej rozrywka jedna z nielicznych
wiec zarowno dieta,trening i suple - maja byc przyjemnoscia (do tego trening ma byc jeszcze ciezki

)
Spinac sie nie mam zamiaru,szydzic szydzili i beda szydzic zebym nie wiem jak poszlo
jeden przytyje 4-5kg ale troche pojdzie z bebzon - pojada go ze sie zalal
Inny przytyje 12kg z czego 80% fat - powiedza - ale za***ista agresywna masa
Ile ludzi - tyle opini - niestety czesc to zawsze beda opinie trolli - tego sie nie zmieni i nie ma co sie denerwowac.
Ale najwaznijesze jest opinia wlasna - jezeli ktos wie ze wyciagnal tyle ile mogl,efekt jest proporcjonalny do wlozonego wysyilku to nalezy sie cieszyc.
To tego jeszcze nalezy wziasc poprawke ze na sucho,ze geny nie takie jakie powinny byc.
Wiadomo ze sie popelnia bledy i sie popelniac bedzie - ale po to sie popelnia aby moc wyciagac wnioski.
pozdro