ale jedna z czesci calego planu I,BB mowi o autoregulacji

tworca wszystkiego nie wie - w sensie jest jeden plan,tych ktorzy go uzywaja tysiace osob a kazdy jest inny
Ja akurat wiem ze nozki moge nadgonic w kortkim czasi z reszta nie skupiam sie na nogach bo tak jak szybko rosna - tak samo szybko maleja - nie mam cisnienia na nogi rowniez z innych powodow.
Z kolanami akurat problemow nie mam - na szczescie/na razie.
W krotkim czasie potrafie dojsc do 200kg w przysiadzie (do 90st.) zaczynajac od 130-140max na poczatku.
'Silowo' jesli chodzi o ta partie - zawsze bylem mocny na swoj amatorski sposob (max chyba 225kg).
A jakies wyjscie to jest - opuszczenie cwiczen na nogi na kilka tygodni - ale co nie zmienia faktu ze nogi i tak rosna!

....nie wiem co jest grane zbytnio.
Pierwszy raz mam stycznosc z takim treningiem - HST bylo extremalnie malo bo gdzie tu robic po 5powtorzen - tu smigan 1,2,3 powtorzenia.
Sila szaleje
masa razem z nia
Nie chce krakac ani zapeszac bo to zawsze sie zle konczy w moim przypadku - ale na razie jest bardzo dobrze.
Wyniki grubo ponad oczekiwania.
Mam nadzieje ze bedzie mi dane w spokoju o bez stresu dokonczyc caly plan - jeszcze 7 tygoni.
Zmieniony przez - solaros w dniu 2010-10-14 16:13:13
"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html