Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TEST: I,BODYBUILDER na UNIVERSAL''u by sLs (czesc 1 z 2) - pods.str. 52!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 66289

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 462 Napisanych postów 9062 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 91467
Kupię ten proszek, dzięki i szpinak dam do stałej karmy na codzień. Paczka mrożonego dziennie. Może rodzynki?

Zmieniony przez - Eltoro_KrK w dniu 2010-09-17 00:31:39
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2543 Napisanych postów 29969 Wiek 43 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 200205
si
objawy typowe na wszystko mozna by napisac

dlatego tez proponowalem offik/ew.lajtowy trening + dieta bogata w warzywa/owoce - pomagaja na takie stany
mozliwe tez ze moze jakis wirusik=oslabiony organizm

duze ilosci warzyw/owocow
duze dawki wit.c
jako pierwsza pomoc powinno cos zdzialac

a jezeli inne dolegliwosci dochodza to juz inna sprawa

jezeli nie ma sil - to nie ma co sie denerwowac tak jak pisal pitbull i stresowac ze trening nie wyszedl ->autoregulacja
-> to jest klucz do sukcesu (tak pisza)
nie ma sil -> robisz lajtowy trening,
podasz z nog -> przerywasz trening
zle sie czujesz dluzszy czas ->robisz lajtowe treningi/idziesz do lekarza!

robienie cos na sile i co gorsza stresowanie ze nie poszlo jak tydzien temu zmierza donikad - i tylko moze pogorszyc sprawe - stres nikomu nie pomogl - wiec najlepsza opcja jaka moze byc to 'zluzowac poslady' i odpuscic na ten zly czas

miej to na uwadza ze idzie jesien - pewnie czesciej jest pochmurno to tez moze miec wplyw na nastroj/sily/ochote na cokolwiek ->wiem bo przerabiam to 10miechow w roku

pozdro

Zmieniony przez - solaros w dniu 2010-09-17 00:45:54

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 462 Napisanych postów 9062 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 91467
Uratowaliście mnie, przerobiłem teraz cały internet o zakwaszeniu mimo iż jakąś wiedzę miałem. Wiem już że w tym głównie siedzi problem.

Pamiętam czasy redukcji gdzie mimo małej ilości kcal, czułem się świetnie, żarłem tone warzyw dziennie. Odpuściłem jakiś czas temu a białka mnóstwo no i mnie złapało chyba. Do tego zejście z white flooda+purple wraatha i gotowe.

Od jutra proszek zasadowy + tona warzyw i zero pobudzaczy. Może się wykuruje, bo od listopada chciałem zapodać NO-xplode albo meso

Dzięki Sogi jak wejdą
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2543 Napisanych postów 29969 Wiek 43 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 200205
taaaaa - metoda na zakwaszenie -> jesc duzo wiecej warzyw i owocow

nigdy za wiele info

w skali PRAL zarelko:
miesiwo i nabial

owoce + warzywa:

na 100g produktu

liczysz posilek tak aby wyszlo 0 - rownowaga

...raczej kto liczy to liczy - ale widac jakie zrodla jaka maja kwasowwosc czy jakie alkailczne

Zmieniony przez - solaros w dniu 2010-09-17 01:01:09

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Rodzynki i szpinak rządzą Teraz regularnie szpinak, pomidor + jakaś mrożonka będzie lecieć codziennie.

Kupiłem też :

To o to chodziło? Nie ma nic na etykiecie co prawda o odkwaszaniu. Aptekarka miała lekki polew ze mnie i spytała czy mam zgagę

Jak jej zacząłem tłumaczyć po co mi to i dlaczego to miała mętlik w głowie powiedziała "tylko żeby pan żadnych sterydów nie brał"

Zmieniony przez - Eltoro_KrK w dniu 2010-09-17 13:49:08
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
heh
normalka - zgaga to jest temat na ktorym wiedza wiekszosci aptekarek sie konczy

tak jak swoego czasu kompletowalem zestawik profilaktyczny - babka nie wiedziala do czego sluzy polowa produktow
zaczalem jej tlumaczyc to sie pytala gdzie to mozna kupic

wiekszosc ludzi sie nie interesuje - bo i po co
pojdz do lekarza - to to samo Ci wiekszosc powie
no chyba ze jakis specjalista - ale rodzinny odesle Cie tez ze zgada co najwyzej - przynajmnije wiekszosc

ja mam uraz do lekarzy - i wiem ze tak sie nie powinno robic ale jesli mam jakies deliktane przypadlosci to staram sie dzialac w sferze ziolek/extraktow z nich - iscie do lekarzya najczesciej po antybiotyk - to ostatecznosc

a najlepsza jest tutcaj pani doktor - chodzilem do niej jak mi sie nie chcialo isc do pracy
i za kazdym razem - na wszystko co sciemnialem ze mnie boli - dawala antybiotyki

ale wiadomo tez ze sa sytuacje ze nie ma innej opcji

"Cóż jest trucizną?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
a mi wczoraj zepsul sie dysk - Seagate FreeAgent - i ~700filmow poszlo sie yebac ktore kolekcjonowalem przez ostatnie kilka lat

......super

takie dni lubie

Zmieniony przez - solaros w dniu 2010-09-17 14:15:29

"Cóż jest trucizną?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
"zestawik profilaktyczny"

PS: Solaros, po co zrzucasz filmy z oryginalnych płyt na dysk? Nie lepiej na płytach ?

Zmieniony przez - Eltoro_KrK w dniu 2010-09-17 14:26:19
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
wiadomo ze lepiej - ale dlatego ze tyle kosztuja szkoda mi je ciachac wiec kopiuje na dysk

zdenerwowac sie idzie - hoy z dyskiem w sumie - najgorsze to ze taka ilosc filmow poszla sie je..c
miedzy innymi Top 100 polskich filmow z Filmweba

a mialem ostatnio powrzucac na plyty ale mi sie nie chialo - i mam to - ze nie mam nic

"Cóż jest trucizną?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Czy to dobre połączenie.?

Następny temat

dawkowanie i rozkład w ciągu dnia

Spalanie
Polecane artykuły