[...] zeby babki zmielily miecho, zesmazyc , dorzucic wszysktie warzywa jakie praktycznie mamy ;-): cebule,pomidory,cukinie i koncentrat i taka potrawka wychodzi, do ryzu do makaronu do wszystkiego :-) to jest idealne,jak jadłem wegle to robiłem wlasnie zmielonego kuraka z warzywami dolac wody do tego koncentrat i na ryz.No i masz fajny sosik:-)
Na swoim przykładzie wiem, że powinnaś się wybrać do psychologa, bo to w głowie siedzi Ci problem. Miałam tak jak Ty - idealne dni, przeplatały się z dniami zupełnej porażki. Wystarczyło, że w jeden z idealnych dni coś poszło nie po mojej myśli i już była katastrofa. Wycieczka do sklepu i przegryzanie hot-doga czekoladą, czekolady chipsami, a [...]
ja mieszałem z kefirem (bo tak mi najbardziej podchodzi) i bardzo fajnie wyszło, idealne jako polewka do placków, dodatek do ryżu na słodko w drugiej puszce mam izolat sciteca malinowy to nie ma porównania
[...] szczęścia. I dlatego was drogie panie tak ciągnie do czekoladek itp. Po treningu jak najbardziej stawiam na sporzycie niewielkiej ilości owoców. Ja stawiam na banany, idealne źródło cukrów, potasu, seretoniny , przy jednoczesnej minimalnej zawartości błonnika, co po treningu jest bardzo ważne. W innych porach dnia staraj sie sporzywać [...]
[...] czy przelewa sie w bebechach to z lewej strony...no i tez z lewej strony gromadza sie gazy...ogolnie jezeli chodzi o moja odornosc to moze cos w tym jest bo wyniki mam idealne... no ale te odglosy :))) przydalby sie jakis guzik mute :))) wszystko dla mnie byloby super gdyby nie te odglosy...logika podpowiada mi zeby aby pozbyc sie tych [...]
[...] PS. Głodny sukcesu? Tak! Ale szampan miał wystrzelić dopiero po meczu. W sali VIPów chłodziło się 40 butelek tego trunku. Niedziela, 28 kwietnia 2002. Słoneczna pogoda, idealne warunki do gry w piłkę. To miał być dzień zwycięstwa! I był! Po nerwowym meczu padł bezbramkowy remis. Warszawa oszalała na punkcie Legii! „Otwarto [...]
[...] mączki i bierzemy się za wyrabianie. Po 5 min wyrabiania dajemy 2-3 krople oliwy i wyrabiamy dalej Kluczem przepysznej pizzy jest co? Oczywiście, że ciasto. A żeby było idealne trzeba je porządnie napowietrzyć. Podczas tej czynności wytwarza się gluten, który jest niezbędny dla prawidłowej struktury i elastyczności. Operacja przebiega w [...]