SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG] Kulinarne zmagania

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 99273

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14696 Napisanych postów 53248 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400985
Prowadzę bloga w dziale Kuchnia- to zobowiązuje
1

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29913 Napisanych postów 27250 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384534
Zaczynam chyba odczuwać wprowadzone zmiany w piciu kawy/przyjmowaniu kofeiny i trochę lepiej się wysypiam, choć nie ma ideału jeszcze. Też może być przez krótki czas tego snu, ale pracuję nad tym

tapioka, owoce, wpc


golonka, oliwki, pomidor


twarożek


żurek


pita z pulled porkiem


Trening Środa 20.07
Martwy ciąg 100x8x2, 110x8x2, 120x8x2 130x8 + Gorilla Row 20x20x7
Przysiady przednie 100x5x5 + Devill press 5x5
Kilka ćwiczeń na barki wszystkie aktony, biceps i triceps

Trening Czwartek 21.07
Wiosłowanie nachwytem 40x12, 45x12, 50x12, 55x12, 60x10
Ściąganie hammer 40x12, 45x12, 50x12, 52,5x10
Wiosłowanie w opadzie 42,5x10, 45x10x3, 47,5x8
Wyciskanie hantli na ławce poziomej 25x12, 27,5x12, 27,5x12, 30x10
Rozpiętki na ławce skośnej 15x15, 17,5x12, 17,5x12, 20x12
Wyciskanie hantli wąsko na skosie 15x10x3 + Unoszenie odważnika przed sobą 5x10x3
Prostowanie ramion z linką wyciągu górnego 4x15-12 + Prostowanie ramion z hantlami leżąc 4x10
Uginanie ramion w oaprciu o kolano 4x12-10 + Uginanie młotkowe 4x8-6+unoszenie prostych nóg w zwisie 4x15
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1765 Napisanych postów 3277 Wiek 35 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 55183
A próbowałeś wrzucić przed snem 900mg ashwy? Mi to trochę pomaga
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29913 Napisanych postów 27250 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384534
przed snem wrzucam zma, a ashwa leci z adapto max ale tak kolo 16-17 wrzucam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2447 Napisanych postów 2779 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 252680
Jak smakuje ta tapioka ? Kupiłam jakis czas temu, ale jeszcze nie próbowałam ...

"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29913 Napisanych postów 27250 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384534
alhambra1970
Jak smakuje ta tapioka ? Kupiłam jakis czas temu, ale jeszcze nie próbowałam ...

to masz podobnie jak ja miałem dorzuciłem do jakichś zakupów i przeleżała pewnie ponad rok nieruszona bardzo smaczna muszę przyznać, ja dosyć ją mocno rozgotowuję i daję więcej płynu niż zalecane, ale konsystencja to taki budyń z "kulkami galaretkowatymi"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Szacuny 24278 Napisanych postów 25230 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1020364
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1765 Napisanych postów 3277 Wiek 35 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 55183
Mi ta tapioka tylko smakuje jak zrobię ja na mleku lub mleku kokosowym . Jak robiłam na wodzie żeby zaoszczędzić kalorie to zero smaku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29913 Napisanych postów 27250 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384534
FighterX
Ja ostatnia kupiłem mąkę ryżową na kleik ryżowy

a jak robisz? mąkę ryżową mam teraz na stałe w szafce, ale to dodaję czasami do omleta, albo małemu do placków, ale kleiku nie robiłem jeszcze
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14696 Napisanych postów 53248 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400985
DJ_DoDo
FighterX
Ja ostatnia kupiłem mąkę ryżową na kleik ryżowy

a jak robisz? mąkę ryżową mam teraz na stałe w szafce, ale to dodaję czasami do omleta, albo małemu do placków, ale kleiku nie robiłem jeszcze


Pewnie woda, mąka, mikrofala, podgrzewać po 30 sekund i co chwilę mieszać ; -)

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta keto a ilość spożywanego białka

Następny temat

Szybkie i proste dania z ciecierzycy i soczewicy

WHEY premium