SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Szajba - In Comfort Zone

temat działu:

Strength & Endurance

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 126472

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 584 Napisanych postów 388 Wiek 38 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 6306
FighterX
BzykuDG
Od samego czytania mnie cofa. No ale ja nawet kaszanki i podrobów nie ruszę . A zamiast się męczyć i kombinować nie można kupić czegoś, co jest zjadliwe?


Można zmiksować mięso mielone i wątrobę żeby mieć burgery. Ja tak robiłem i chyba wrócę do tego


Fighter, napisz coś więcej o tym sposobie, bo brzmi smacznie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
Strzelam, że mielimy mięso wołowe i wątróbkę i smażymy burgery
Aczkowiek dalej nie wiem po co psuć sobie smak wołowiny podrobami.
1

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 12974 Napisanych postów 20733 Wiek 41 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 607824
BzykuDG
Od samego czytania mnie cofa. No ale ja nawet kaszanki i podrobów nie ruszę . A zamiast się męczyć i kombinować nie można kupić czegoś, co jest zjadliwe?


Mam to samo Jedynie wątróbkę mogę zjeść, ale przyrządzoną na swój sposób, jak sama nie zrobię to nie ruszę.
Poza tym... zawsze zostają suple zamiast jakiś obrzydliwości do jedzenia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 584 Napisanych postów 388 Wiek 38 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 6306
Nawet lubię wątróbkę A serca i żołądki uwielbiam. Ozorki, policzki i inne dziwne rzeczy też zjem
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 12974 Napisanych postów 20733 Wiek 41 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 607824
PaniMaaj
Nawet lubię wątróbkę A serca i żołądki uwielbiam. Ozorki, policzki i inne dziwne rzeczy też zjem


Fuj! Do serc robiłam milion podejść, ale nawet zmielone i zmieszane z innym mięsem mi nie podeszły. Reszta jest po prostu... nie jadalna
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 24270 Napisanych postów 25221 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1020296
BzykuDG
Strzelam, że mielimy mięso wołowe i wątróbkę i smażymy burgery
Aczkowiek dalej nie wiem po co psuć sobie smak wołowiny podrobami.


Nawet nie czujesz smaku watroby. Generalnie podroby sa najbardziej odzywczymi czesciami zwierzat, ktore powinno sie regularnie jadac.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4723 Napisanych postów 10989 Wiek 51 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 552700
Po co psuć smak wątróbki mielonym mięsem?

When you have to shoot...Shoot! Don't talk
Strava - https://www.strava.com/athletes/11696370

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 12193 Napisanych postów 22035 Wiek 54 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 627597
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4932 Napisanych postów 15291 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1180542
a Bzyku to już się nie liczy w głosowaniu? ja też tylko wątróbka od wielkiego dzwona więc 3:2

a tak btw - kiedyś na imprezie firmowej podali foie gras, a że tyle ludzi się tym podnieca to mówię spróbuję - obrzydlistwo, więcej nie tknę nawet za darmo i nawet jak nie będzie czym zakąszać
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 12193 Napisanych postów 22035 Wiek 54 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 627597
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

CrossFit wady i zalety

Następny temat

Plan treningowy kalistenika

WHEY premium