“I poznasz, że imię moje pan, gdy wywrę na Tobie swą zemstę.”
...
Napisał(a)
Czy poleca się mąkę pszenną typ 2000 jako źródło węglowodanów do jakichś placków, omletów itp?? Spotkałem się, że nie bardzo. Jednak sprawdziłem jej IG i wynosi poniżej 50, tak jak w przypadku żytniej, więc o co chodzi dokładnie?
...
Napisał(a)
Napisałem wyżej, że do jakichś placków, omletów itp. ;)
“I poznasz, że imię moje pan, gdy wywrę na Tobie swą zemstę.”
...
Napisał(a)
IG nie jest wyznacznikiem tego czy produkt jest 'dobry czy zły'.
Hard work & dedication
...
Napisał(a)
Dlatego pytam po co Mu to
Nic nie jest wyznacznikiem - wszystko jest dobre, na co innego :D
Nic nie jest wyznacznikiem - wszystko jest dobre, na co innego :D
...
Napisał(a)
to będzie akurat przy masie, a więc co jest wyznacznikiem w tym przypadku doborze mąk, na pewno przemiał im wyższy typ tym lepiej, a co jeszcze? Tak jak w przypadku tej pszennej typ 2000. Skoro IG ma w porządku, wiadomo, że ilość bo ładunek glikemiczny. Czekam na więcej informacji ;)
“I poznasz, że imię moje pan, gdy wywrę na Tobie swą zemstę.”
...
Napisał(a)
W tym przypadku w doborze mąk wyznacznikiem jest ilość tej mąki :) To są przede wszystkim węglowodany więc raczej bez znaczenia...
...
Napisał(a)
Mam problem, jak pije za mało wody tj 1,5l na dzien szczypie mnie cewka, może to być związane jakoś z podażą białka? ok. 2g/kg?
...
Napisał(a)
sidzej1310Mam problem, jak pije za mało wody tj 1,5l na dzien szczypie mnie cewka, może to być związane jakoś z podażą białka? ok. 2g/kg?
https://www.sfd.pl/Zdrowie-f113.html
Poprzedni temat
Dieta low carb, kilka pytań i ćwiczenia
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- ...
- 303
Następny temat
masa, czas na zmiany! dosyć suchego cyca!
Polecane artykuły