...
Napisał(a)
ponowie pytanie: czy filety z mintaja 10% glazury za 12.80 to dobra cena?
...
Napisał(a)
Siema. Od początku stycznia jem ogromne ilości siemienia lnianego, codziennie ok. 80 g rano do owsianki. Siemie jest świeżo mielone, zalewam ja mlekiem o temp. pokojowej lub ciepłym. Można spożywać takie ilości siemienia codziennie? Czy jedząc je w ten sposób co ja, zachowane są kwasy tłuszczowe oraz białko? Dzięki za odpowiedź.
...
Napisał(a)
@Hervon A co to za pytanie, jest dobra, dopóki nie znajdziesz tańszej. Poszukaj w dyskontach i promocjach, może coś znajdziesz.
...
Napisał(a)
Jeszcze pytanko odnośnie chleba, który jest także pieczony przez mamę, skład: 150g zakwas(woda+100g mąka żytnia typ 2000 razowa), 200g mąka pszenna pełnoziarnista Lubella, 200g mąka żytnia typ 2000 razowa, 25g sezam, 25g pestki dyni, 25g siemię lniane, 25g słonecznik.
I mam także sporą ilość gołąbków, skład: mięso wieprzowe, kasza gruboziarnista, zasmażana cebulka, czosnek, kapusta biała.
Pytanie to samo czy spożywanie takich produktów nie będzie miało złego wpływu na redukcję. (oczywiście nie jadam na kilogramy wszystko jest zachowane w dziennym bilansie kcal)
I mam także sporą ilość gołąbków, skład: mięso wieprzowe, kasza gruboziarnista, zasmażana cebulka, czosnek, kapusta biała.
Pytanie to samo czy spożywanie takich produktów nie będzie miało złego wpływu na redukcję. (oczywiście nie jadam na kilogramy wszystko jest zachowane w dziennym bilansie kcal)
...
Napisał(a)
Witam, mam pytanie jak przejść z redukcji na masę? Robię aktualnie tydzień przerwy od treningów i chciałbym w przyszłym tygodniu wejść na cykl masowy. Jak zwiększać kalorie w tym czasie? Aktualnie jestem na poziomie około -550kcal. Dodam, że na cyklu masowym także chciałbym robić aeroby. Nie oczekuje podanych dokładnych wartości tylko wskazówki, lub jakiś schemat działania ;)
...
Napisał(a)
Panowanie, help me Very Happy Potrzebuje zwiększyć zawartość węgli w posiłku:
200g kura
100g ryż
15g olej
warzywa
Wiem, że najprościej by było zwiększyć ilość ryżu, ale mam równo wyliczone torebki i ciężko troche. Potrzebuje jakiś w miare sensowny składnik weglowodanowy, który będzie fajnie pasował do tego posiłku. Dodać musze jakieś ~40-50g węgli. Z ważnych informacji jeszcze - kure, ryż, warzywa gotuje dzień wcześniej na cały dzień. Fajnie jakby ten dodatek był szybki, a najlepiej jakby nie trzeba było nic gotować.
200g kura
100g ryż
15g olej
warzywa
Wiem, że najprościej by było zwiększyć ilość ryżu, ale mam równo wyliczone torebki i ciężko troche. Potrzebuje jakiś w miare sensowny składnik weglowodanowy, który będzie fajnie pasował do tego posiłku. Dodać musze jakieś ~40-50g węgli. Z ważnych informacji jeszcze - kure, ryż, warzywa gotuje dzień wcześniej na cały dzień. Fajnie jakby ten dodatek był szybki, a najlepiej jakby nie trzeba było nic gotować.
...
Napisał(a)
banany np.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Chyba owoce będą jedynym rozsądnym rozwiązaniem, nic innego nie wymyślę co się jakoś w miare wkomponuje smakowo w ten posiłek.
...
Napisał(a)
A ja mam pytanie co do rozkładu BTW w ciągu dnia. Czy jest aż tak ważne żeby w każdym posiłku było mniej więcej po równo wszystkich wartości odżywczych? Wiadomo, czasami trzeba zabrać posiłek do szkoły, pracy czy gdzieś i nie zawsze może być on tak obfity jak ten w domu (np. ciężko wypić oliwę). I czy takie sytuacje gdzie w potreningowym jest trochę mniej białka niż w następnym mogą się odbić na efektach, czy jednak to co zjem przez CAŁY dzień W SUMIE jest najważniejsze?
Poprzedni temat
Dieta na mase 74kg
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- ...
- 300
Następny temat
Dieta ogólna. Do oceny pod względem 'dietetycznym'.
Polecane artykuły