Dlaczego niektórzy kulturyści jak liczą kalorię to nie wliczają tego 357 kcal tylko jeśli jest to np : makaron , to liczą same węglowodany czyli 68 W x 4 kcal. To samo tyczy się np : orzechów czy też jakiś produktów białkowych.
Szacuny
2648
Napisanych postów
13588
Wiek
28 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
469233
potrzebuję propozycji smacznego mięsa, które zastąpiłoby karkówkę którą jadłem do tej pory, jestem na redukcji więc potrzebuję mięsa, które będzie miało jak najmniejszą ilość tłuszczu
co byście proponowali? (prócz piersi z kurczaka, bo ją jem cały czas)
Szacuny
3036
Napisanych postów
51767
Wiek
34 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
349884
erwinoos
potrzebuję propozycji smacznego mięsa, które zastąpiłoby karkówkę którą jadłem do tej pory, jestem na redukcji więc potrzebuję mięsa, które będzie miało jak najmniejszą ilość tłuszczu
co byście proponowali? (prócz piersi z kurczaka, bo ją jem cały czas)
a od kiedy na redukcji trzeba unikać tłuszczu? Karkówka jest jak najbardziej ok.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
637
Napisanych postów
19268
Wiek
30 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
852245
na potreningu.pl tam jest błąd tak mi się wydaje bo przy wybieraniu produktu w 100g karkówki wołowej pokazuje jedynie 4g tłuszczu , a ma coś koło ~20-30g .
Szacuny
2648
Napisanych postów
13588
Wiek
28 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
469233
jeżeli stosuję dietę low fat, która mi służy to jednak chciałbym mieć w diecie jak najniższą podaż tłuszczy, dlatego zadałem to pytanie, nigdzie nie napisałem, że tak trzeba, tylko po prostu to mi służy a coś oprócz ryb? mam dostęp do większości mięs, właśnie prócz ryb