Szacuny
2
Napisanych postów
677
Wiek
29 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
29702
Mam taką gorzką czekoladę: Składniki: miazga kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, aromat. Masa kakaowa minimum 70%.
Czy jest ona dobra jakościowo?
Szacuny
1
Napisanych postów
339
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
6218
Większość czekolad gorzkich ma bardzo podobny skład do siebie, ja np jak chciałem coś słodkiego zjeść a dieta mnie trzymała to robiłem własną czekoladę jest mnóstwo przepisów w internecie które można przerobić pod siebie czyli taki skład jaki chcesz żeby miała i nie przeszkadza Ci w utrzymaniu diety. Do takie robionej przez siebie można dodać biała w proszku, orzechów itp Pozdrawiam
Szacuny
11150
Napisanych postów
51588
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Panowie mam taką sprawę.
Gotuję sobie piersi z kurczaka oraz makaron i później chciałbym te piersi i makaron zjeść z patelni to mogę normalnie je wrzucić na patelnię już po ugotowaniu czy też dużo składników z tego ucieknie?
Znacie jakieś dobre sosy , przyprawy do mięsa które mogę stosować przy budowaniu dobrej jakości masy?
Szacuny
4
Napisanych postów
30
Wiek
29 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
577
A co myślicie o piersi z kurczaka i rybach z papirusów (coś takiego jak te z winiary tylko sypię swoich przypraw) oraz udkach z rękawa na redukcji? Bo tylko na to mam czas ;)