Nie spodziewalam sie tylu milych komentarzy
Bardzo dziekuje Wszystkim
Martucca nawet nie wiesz jak fajnie przeczytac mile slowa od takiego autorytetu jak Ty

Dziekuje.
Poza tym to Twoja zasluga, bo ja zastosowalam sie tylko do rad, ktorych udzielilas mi na poczatku.
Kolko mam takie jak ma Krewetka (odgapilam).
Zrobie jak radzisz z tym aktywnym odpoczynkiem miedzy silowymi.
Jeszcze tylko jedno pytanie (
bo zmeczona po pracy jestem i z mysleniem ciezko) - "
rozklad na razie taki, jaki był" czyli ten co mam teraz czy ten co przed przerwa?
Ruda chcialabym jeszcze troche falde na brzuchu zmniejszyc
Poza tym to jestem zadowolona z wygladu i nadal mam zamiar pracowac nad
poprawa sylwetki, zawsze moze byc lepiej :)
Chcialam jeszcze napisac, ze zauwazylam duza roznice w ogolnym samopoczuciu. Ten urlop byl potrzebny :)
Mam mnostwo energii, nie jestem ospala jak wczesniej, brak problemow ze wstawaniem do pracy, nawet moge popracowac szybciej jak trzeba, nie jest mi juz zimno, wspolpracownicy mnie nie denerwuja, nawet jogurtowe laski nie sa irytujace, raczej zabawane
W koncu czuje, ze zyje :)
Na przyszlosc musze sie nauczyc odrozniac leniwe "nie-chce-mi-sie" od prawdziwego zmeczenia.
Niestety jest tez pewien problem
Wspomnialam wczesniej, ze na urlopie nie mialam zadnych problemow gastrycznych (
wzdecia, zaparcia, gazy). Codziennie rano jak tylko wstalam to szlam do toalety.
Niestety ledwo wrocilam i znowu zaczely sie problemy, a jem to samo

Albo jedzenie jest tu jakies inne, albo przyczyna nie jest zwiazana z jedzeniem, nie mam pomyslu co to moze byc, moze praca tak zle na mnie dziala
Nie jest jeszcze zle, ale cos sie zaczyna dziac i to mnie niepokoi :(
Priobiotyk biore regularnie.
Koniec gadania, czas na wypiske:
21.02 wtorek
Nadal mam zkwasy po niedzielnym treningu, najbardziej to chyba mnie brzuch boli (pewnie od kolka).
Na basenie dzisiaj nie bylam, bo pozno skonczylam prace (ten tydzien bedzie ciezki, musimy wyrobic sie z robota, bo w sobote inwentaryzacja).
Chyba pierwszy raz mialam na tyle energii, zeby porzadnie przylozyc sie do GPP. W ostatnim obwodzie przy mountain climbers az mi w oczach pociemnialo
burpee challenge: 64x burpee (15/14/13/12/10)
GPP
3 obwody:
1. pajacyki
2. wypady z przeskokiem
3. skakanka
4. mountain climbers
każde ćwiczenie po 30 sek, 60 sek przerwy
21.02 wtorek
Suplementy: magnez, cynk, omega3, probiotyk
Rozklad: 1800kcal, B125/T reszta/W150