Waga : 75
Wzrost : 164
Obwód w biuście(1) : 107
Obwód pod biustem : 85
Obwód talii w najwęższym miejscu (2): 92
Obwód na wysokości pępka :
Obwód bioder (3): 108
Obwód uda w najszerszym miejscu: 62
Obwód łydki : 38
W którym miejscu najszybciej tyjesz : dolna połowa ciała
W którym miejscu najszybciej chudniesz : górna połowa ciała
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: 2x dziennie stepper po 1 godz od 2 tyg, co 2 dni brzuszki-niewiele bo kondycja zerowa i trochę ćwiczeń na resztę ciała, spacery
Co lubisz jeść na śniadanie: jajka, wędlina,warzywa
Co lubisz jeść na obiad : mięso, warzywa, kasza, makaron razowy, ryz brązowy, krewetki
Co jako przekąskę : banan, orzechy włoskie, migdały
Co jako deser : jogurt naturalny z łyżeczka dzemu lub owocami
Ograniczenia żywieniowe : nie mam
Stan zdrowia, czy regularnie miesiączkujesz, czy bierzesz tabletki hormonalne : regularnie/nie biorę
Preferowane formy aktywności fizycznej -z uwagi na male dziecko ćwiczenia w domu, dlatego używam steppera ale doczytałam, ze nic nie daje, wiec trochę mnie to podłamało,
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : łykam Rutinoscorbin(żylaki prawej nogi po ostatniej ciąży), ok 8 lat temu Eutyrox, Fluoxetin-5 lat temu przez pół roku, przed 3 ciążą wiesiołka-bolące piersi w PMS, Clotrimazol-kremy Canesten globulki-częste infekcje grzybicze
Stosowane wcześniej diety : pierwsza w wieku 16 lat-ok 6 tyg prawie nic nie jedzenia, potem tez kilka razy-ale juz rozsadniejsze, ale zawsze polegajace na cięciu kalorii, mimo, ze nadwagi nie miałam-wystarczyło pocwiczyc, ale w owym czasie internetu nie było, a w pismach tylko cudowne diety i 1000 kalorii
Zdjecie wkleję jutro, ale z tego co troche poczytałam to zawsze byłam gruszką( 3 lata temu ważyłam jeszcze 57 kg), ale po porodzie 2.5 roku temu został mi brzuch, którego nigdy nie miałam i boczki-źle sie z tym czuje. Niestety ale długi czas mialam duzo stresów, jestem bardzo nerwowa, wiec i to pewnie tez mam wplyw. Od zawsze lubilam słodycze, nie hurtowo, ale od czasu do czasu a zwlaszcza przed@ i kg się utrzymywaly i powoli tez rosły. Od 2 mies zaczelam jesc częściej, ale niestety znów za malo kalorycznie i od tej pory wcale nie mam ochoty na słodkie oprócz tego jogurtu z dżemem. Kilka dni temu trafiłam na sdf i próbuję weryfikowac dietę i myślę o kupnie piłki i hantli. Prosze o wsparcie bo tutaj trafiłam na nowe zasady, które przeczą dotąd mi znanym, a niosą za sobą bardzo wymierne korzyści. Przepraszam za przydługi wstęp.
Dziennik zywieniowy zrobilam ale nie wiem jak wkleic