Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TEST PRZENIESIONY --> http://tinyurl.com/2arvrj // DO ZOBACZENIA W LEPSZYM MIEJSCU

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 60606

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
saib__ ZASŁUŻONY
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 20426 Wiek 35 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 84647
Przyczyny odejścia:
- traktowanie nas i Was zarazem przez admina jak szmaty... większość pomysłów ginęła w gąszczu kolejnych, z których może 10% było realizowane i to jeszcze według uznania MaTEO, co nie wychodziło zwykle na dobre,
- admin przeprowadzał tylko zmiany, które miały na celu nabicie kolejnej porcji hajsu, tj. np. wprowadzał reklamy, bannery, reklamy w postach, a o zmianach mających na celu usprawnienie funkcjonowania forum, a zarówno ułatwienie nam, moderatorom, pracy, a także Wam rozrywki, niestety, zapominał...
- admin ogólnie nie miał (i nadal nie ma) ZIELONEGO pojęcia co się dzieje na jego forum, pojawiał się raz na ruski rok, a gdy sytuacja robiła się napięta i ogłaszaliśmy strajki (było ich parę w historii forum), zaczynał siedzieć na forum dłużej, przeprowadzał zmiany i obiecywał, że zawsze już tak będzie (ostatnio padła obietnica, że codziennie będzie na forum 1h i będzie robił to, co mu zlecimy - PO*****U... przejechaliśmy się oczywiście na tej obietnicy), TRWAŁO TO MOŻE TYDZIEŃ! i znowu to samo... to człowiek niereformowalny i postanowiliśmy dłużej na nim nie polegać
- ostatnia akcja z zamknięciem forum na czas pojedynku Koguta z Daczkowskim (można było wejść tylko do tematu z pojedynkiem; oczywiście jest to sklep MaTEO i tym samym nabijał sobie oglądalność i zdobywał klientów) była punktem kulminacyjnym... po niej padła decyzja, że odchodzimy

Powstało nowe forum, na którym ja i banan14_88 jesteśmy adminami. Przeszło tam 3/4 obecnej elity, a na pewno Ci poważniejsi i służący Wam wiedzą w zakresach treningu, odżywiania, suplementacji, spece od sportów siłowych, a także praktycznie wszyscy eksperci od sztuk walk, pojawili się ostatnio także prowadzący dział Zdrowie.

W nieco ponad tydzień mamy już ponad 500 userów, paru sponsorów, a zmiany zachodzą z dnia na dzień. Forum oficjalnie DOPIERO WYSTARTUJE, a już można się nas bać. Za rok będziemy potęgą. Postaramy się o to.

Wchodźcie, śledźcie i sami zobaczycie, że w ciągu tygodnia potrafimy zrobić więcej, niż MaTEO przez rok na SFD.

Nikogo nie zmuszam do pójścia za nami, ale warto przemyśleć sprawę.
Nas do tego zmuszono... i wcale nie żałujemy, że odeszliśmy.

Jak już forum rozkręci się na dobre, będzie pięknie.

Pozdr.

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 3352 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 46894
acha....... zobaczymy jak dalej potoczą się losy bf i sfd bacznie obydwa fora będę obserwował.

pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3376 Wiek 111 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 51101
saib póki tu jeszcze moderujesz chce Cię wykorzystać Mam nadzieję, że zrobisz to o co Cię proszę. Wiem, że może teraz masz za******l w związku z nowym forum, ale moja sprawa zajmie Ci chwilę przecież
Z góry dzięki, już Cię nie będe męczył.

pzdr

Never Too Late
"Nie w szczepionkę k***O!!!"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
saib__ ZASŁUŻONY
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 20426 Wiek 35 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 84647
Już to robię ziom.
Olewam już maile z prośbą o moderowanie na SFD, ale zrobię wyjątek.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1476 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 10822
patrząc na twoje argumenty zgadzam sie ze wszystko okręca sie wokół hajsu... troche szkoda tych " mózgów " , że odeszli z chęcią będe lukał na wasze forum ale hmm jaki adres wyslij powiadomke

koko

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 4596 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 35012
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 7588 Napisanych postów 6801 Wiek 36 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 61292
Witam
Weście napisze jacy moderatorzy odchodzą , albo dajcie linka gdzieś coś pisze .
Pozdrawiam

WEJDZ I KLIKNIJ http://www.pajacyk.pl/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 2157 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 38624
Eh.
Na nie jednym forum pisałem,
i to o różnych tematykach, od kompów, poprzez fotografikę, po sporty,
i muszę powiedzieć, że takie sytuacje niestety się zdarzają.
Połowa pytających dlaczego, jest albo za krótko na forum, albo jest po prostu za mało aktywna i olatana, by zrozumieć. W tym ja, bo jakby nie patrzeć, gdyby nie nakreślenie sprawy przez saiba, tematu by po prostu nie było. Oczywiście, pisanie czy aktywność na forum, a przeglądanie go, to dwie różne rzeczy, dlatego mogę powiedzieć, że to drugie, robiłem przez dłuższy czas, i rzeczywiście, zmian jak na lekarstwo. Mimo wszystko, była to dla mnie jedyna alternatywa, ludzie naprawdę obiegani w temacie, specjaliści. Można powiedzieć, że jeżeli problem mnie nie dotyczy, powieniem nie zabierać głosu. Ale jak widać, dotyczy każdego z nas.
Póki co prowadzę tutaj test i raczej doprowadzę go do końca, o ile zdrowie da. Na bf się zarejestrowałem, być może zacznę aktywny udział.
Elite doskonale rozumiem. Tylko czy szary użyktownik też ma czuć się oszukany, to musimy zdecydować sami. Powodzenia, zaraz poserfuję bo bf.
Saib, dzięki za motywację którą zyskałem poprzez czytanie Twoich testów.
Pozdr.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
saib__ ZASŁUŻONY
Specjalista
Rozumiem.
Ale szarzy userzy przez olewatorski stosunek admina też tracą.
Zmiany na forum pomogłyby nie tylko nam, ale i Wam, na pewno.
Wiele małych błędów wykrywaliśmy i chcieliśmy, aby zostały naprawione.
Miało być dorzucone sporo ciekawych opcji, ale admin 90% olewał.

Motywację możesz czerpać z moich testów na drugim forum.
Parę osób się tam przenosi ze swoimi rozpoczętymi tutaj testami.

bajanekkk: cała elita odżywiania, suplementacji, działu testowego, treningu, Panowie od sportów siłowych, ze zdrowia, sportów ogólnorozwojowych itp.

Parę osób się wyłamie na pewno, ale cóż... ich sprawa. Ci, którzy postanowili spróbować na pewno nie będą żałować.

Zmieniony przez - saib__ w dniu 2007-04-14 10:06:46

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 7588 Napisanych postów 6801 Wiek 36 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 61292
Dla zwykłych szarych użytkowników to dobrze bo będą mieli dwa fora na których będzie w h u j ciekawych informacji . Ja osobiście będe zaglądał tu i tu. Na bf się już zalogowałem .
Ale jednak lepiej by było jak byście zostali na sfd ale wasza sprawa .
Pozdrawiam

WEJDZ I KLIKNIJ http://www.pajacyk.pl/ 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Redukcja

Następny temat

Pomóżcie ćwicze 2mies. kupiłem kreatyne olimp mega caps 300caps jak dawkować

Spalanie
Polecane artykuły