ladnie to wyglada .smakolyki extra
...
Napisał(a)
No Kuba musze sie pochwali
po pierwszym tygodniu wtreniwania odzyskalem ok 80% sily w MC i siadach nawet 90% co mnie ogromnie cieszy.Zmienilem tez diete i co najwazniejsze trafnie
mam wiecej energi mimo krotkich Snow naprawde czuje sie wysmienicie
jestem ciekaw co bedzie sie dzialo jak wezme BOMBE
A szama bajeczna niestety ze swojej wywyalilem pieczywo i makarony.
pozdrawiam

A szama bajeczna niestety ze swojej wywyalilem pieczywo i makarony.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
hej saib jaki ty masz aparat cyfrowy,napisałbyś dokładnie pełną nazę i firmę 

...
Napisał(a)
Damuros na takie fotki czyli 640x480 sie nie patrzy ,jakbys mial fote o wiekszej rozdzielczosci -to inna sprawa -kapujesz?
...
Napisał(a)
halo przystopujcie wrotki bo spam sie znowu zaczyna , od takich pytan j/w macie prv !!
...
Napisał(a)
Saib_ mam pytanie co do XP, czy można go łączyć bez problemowo z Thermal Blastem ? Trenuje rano i pytam czy XP mozna wziać razem z Thermalem?
kaloryfer musi być :)
...
Napisał(a)
Siemanko.
Dopiero wróciłem.
Prawie zasnąłem u panny oglądając Troję na TVN. Po tygodniu szkoły jestem wykończony i zaraz uderzę w kimę.
Jutro rano skoczę na zakupy i przy okazji zahaczę o solar. Postaram się wstać o sensownej porze, żeby posiłki były zjedzone o dobrych porach. Trening prawdopodobnie o 16:00. Kwestia dogadania się z kumplem. Jutro pierwsze 5A na 95% ciężaru z ostatniego takiego treningu. Będzie jeszcze dosyć spokojnie, ale pewnie okaże się, że z niektórymi ciężarami będę musiał stoczyć walkę.
Widzę po odpowiedziach, że posiłek się spodobał. Bardzo chciałbym, tak jak Gugcio (pozdro i powodzenia!) wywalić i pieczywo, i makaron z diety, ale w okresie robienia masy jeszcze sobie pozwalam na różne rzeczy. Z poziomem bf nie jest najgorzej, więc nie mam powodu, by coś zmieniać. Na redukcji będzie już trochę bardziej rygorystycznie.
Co do postu... nie poszczę.
Aparat, którym robię zdjęcia to Sony Cybershot DSC-S80. Ma bodajże 4,1 megapixela, także nie jest to jakiś potwór. Po prostu trzeba wiedzieć jak się nim posługiwać.
Do tego dochodzi niewielka obróbka (np. wyostrzenie fotki, czy niewielki manewr światłem - rozjaśnienie, kontrast) w Photoshopie i fotki są całkiem spoko. W większych rozdzielczościach nie wygląda to najgorzej, ale, fakt, zdjęcia w rozdzielczości 640x480 wychodzą najlepiej.
Wystarczy tego offtopicu.
Pośmigam trochę po stronach i lecę spać.
Dobranoc!
Dopiero wróciłem.

Jutro rano skoczę na zakupy i przy okazji zahaczę o solar. Postaram się wstać o sensownej porze, żeby posiłki były zjedzone o dobrych porach. Trening prawdopodobnie o 16:00. Kwestia dogadania się z kumplem. Jutro pierwsze 5A na 95% ciężaru z ostatniego takiego treningu. Będzie jeszcze dosyć spokojnie, ale pewnie okaże się, że z niektórymi ciężarami będę musiał stoczyć walkę.
Widzę po odpowiedziach, że posiłek się spodobał. Bardzo chciałbym, tak jak Gugcio (pozdro i powodzenia!) wywalić i pieczywo, i makaron z diety, ale w okresie robienia masy jeszcze sobie pozwalam na różne rzeczy. Z poziomem bf nie jest najgorzej, więc nie mam powodu, by coś zmieniać. Na redukcji będzie już trochę bardziej rygorystycznie.
Co do postu... nie poszczę.

Aparat, którym robię zdjęcia to Sony Cybershot DSC-S80. Ma bodajże 4,1 megapixela, także nie jest to jakiś potwór. Po prostu trzeba wiedzieć jak się nim posługiwać.

Wystarczy tego offtopicu.
Pośmigam trochę po stronach i lecę spać.
Dobranoc!
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
...
Napisał(a)
szeryfie, te pieczarki dusisz normalnie na patelni? Napisz jak je sie przyrzadza, bo juz sam kurak z ryzem mnie wkurvia! :D:D
...
Napisał(a)
scorp2402: wysłałem priv. Opisz mi tam wszystko dokładnie, to doradzę.
DUDEK: dziś obiad gotowała mama, także muszę zapytać. Nigdy nie praktykowałem.
Jednak, fakt faktem, jest to spore urozmaicenie i jak ostatnio prawie non stop niechętnie kończyłem ten posiłek, tak dzisiaj smakowało bardzo dobrze.
Pozdr.
DUDEK: dziś obiad gotowała mama, także muszę zapytać. Nigdy nie praktykowałem.

Pozdr.
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat