Szacuny
4
Napisanych postów
1547
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
17334
kalikstat jakich szczegółów?
AndrjuU na master chefa to ja się nie nadaję, a do tego chamstwa pani Gesler i innych bym nie strawił. Sam widok tej lochy w TV mnie w****ia, a jej p******enie w kuchennych rewolucjach (moja żona to zwykła oglądać czasem) to już totalna porażka.
Szacuny
1
Napisanych postów
1643
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
19133
Ja oglądam kuchenne rewolucje bo mam niezły ubaw z tego Jest tak jak mówisz, Magda jest arogancka i często ją ponosi np gdy rzuca jedzeniem w kucharzy, albo jak pierdzieli o wyglądzie pomieszczeń czy samych cenach, porcjach podawanych dań a we własnych restauracjach ma drogo i skąpo dają, wiem od kilku osób które u niej się stołowały.
Zmieniony przez - daget7 w dniu 2012-10-19 15:09:22
Szacuny
4
Napisanych postów
435
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8514
artur_j również nie mogę patrzeć na nią. Co chwile zwraca uwagę o higienę a sama wygląda tragicznie ;/ te włosy roztrzepane kur.. jakby tak latała w hotelu ***** to by ją na kopach wynieśli :) zresztą mam wrażenie że ona się gó**o zna na gastronomi :) Pamiętam sytuacje jak była u mnie na "wiosce" i kobitki po 80 lat robiły pierogi tradycyjne gdzie receptura jest przekazywana z pokolenia na pokolenie, po prostu mistrzostwo w tym fachu. A Gesslerowa z mordą i poucza je że inaczej się robi pierogi.
Szacuny
4
Napisanych postów
1547
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
17334
Mnie nie bawi to, poj**ana baba znęca się nad ludźmi. Jej rady są h**a warte zazwyczaj a o popularności knajp nie decyduje program ona tylko ludzie. Był ktoś z Was w knajpie BIDA pod Lublinem - wg. mnie zaj**ista, klimat, żarcie, ceny i płatność z góry co jest dla mnie dużą zaletą szczególnie jak jem coś "w trasie" - bez 20 min czekania na rachunek.
Szacuny
18
Napisanych postów
382
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
17894
BIDA wypas jedzenie szczególnie korytko na pare osób. Do tej pory jeszcze nigdzie nie byłem zeby dawali tyle zarcia za ta cene. Smaku mi narobiłes bede musiał sie wybrac w listopadzie na pewno :)
Szacuny
195
Napisanych postów
9906
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
174402
A prawda jest taka, że pani G robi potrawy tak jak dotychczas w danej knajpie, tyle, że jej zbawinność polega na dodaniu zwykle kilku ziarenek pieprzu PRYMAT Bo bez Prymat nic się nie uda
A tak swoją drogą stołowałem się raz u niej - na rosół czekaliśmy z rodziną ok. 25 min (ona już by wyszła z knajpy i powiedziała, że tu gotować nie umieją), smakowo nie zachwycał, a drogo jak cholera.