Damian - http://www.sfd.pl/-t817447.html | s.19 | s.52
SIŁA!
...
Napisał(a)
Nie śmiej się Damian jak wpadają dobrzy znajomi czasem i muszę przy nich zjeść wieczorną michę to źrenice robią im się duże jak 5zł. Najśmieszniejsze jest to, że podczas takiego wieczorku wchłoną dużo więcej (niezdrowych) kcal w postaci słodyczy i drinków
niż ja tą skromną ilością zdrowego żarcia.
Co do 2 posiłków dziś kolacja wcześniej (zaraz) z uwagi na zajęty wieczór. No i niedziela jakiś cheat chyba muszę wymyślić, coś polecicie?

Co do 2 posiłków dziś kolacja wcześniej (zaraz) z uwagi na zajęty wieczór. No i niedziela jakiś cheat chyba muszę wymyślić, coś polecicie?
...
Napisał(a)
Ja w zimę na J/NJ czasami 2 posiłki z 3 (~2000kcal) upychałem w 1 i jadłem na siłowni po treningu, jakieś 45 minut zjedzenie mi zajmowało.
A jak przy kimś jem, to standard, że się wszyscy dziwią jak można tyle jeść i chudnąć
A jak przy kimś jem, to standard, że się wszyscy dziwią jak można tyle jeść i chudnąć

Damian - http://www.sfd.pl/-t817447.html | s.19 | s.52
SIŁA!
...
Napisał(a)
Też próbowałem J/NJ ale mi żona zabroniła bo jadłem wszystko na raz na wieczór. Sutek: wywalony bęben + czas zasypiania < 1min
A cheat zacny, może kupię gdzieś po drodze.

A cheat zacny, może kupię gdzieś po drodze.
...
Napisał(a)
Freak.Artur Jesteś może kucharzem z zawodu ?
Niestety nie, jestem inż. choć lubię robić w kuchni i jeść. Mam w planach w przyszłości jakiś wieczorową szkołę kulinarną tak z zamiłowania, póki co rozwijam się w innym kierunku więc czasu nie starcza.
Dzień 4
DNT jedynie rower z drugą połową (rekreacja). Dieta trochę truskawkowa ale sezon trzeba wykorzystać w końcu cały rok na to czekałem.
TRENING:
rower 24,5km
DIETA:
Śniadanie:
Jajecznica na maśle + chleb z masłem i warzywa
Po śniadaniu porządna łyżeczka masła orzechowego i kawałek sernika
Kolacja:
schab ze śliwką + grzybki + sałata z oliwą
kawałek sernika i galaretka truskawkowa

Zmieniony przez - artur_j w dniu 2012-06-10 17:39:17
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Niby sportowe forum dyskusyjne, a niejeden kucharz mógłby się tutaj śmiało odnaleźć
Włączam powiadomkę i powodzenia życzę!

Włączam powiadomkę i powodzenia życzę!
miejsce-na-nowy-dziennik
...
Napisał(a)
Bo kulturystyka to nie tylko dzwiganie żelastwa.
Kulturystyka to poznawanie anatomii ciała, każdego włókna mięśniowego. Umiejętność dobrania odpowiednich wartości odżywczych oraz umiejętności kulinarne. Ten sport łączy w sobie wiele cennej wiedzy, i nie jeden "studencik" mógłby się uczyć od "zwykłego" kulturysty
Kulturystyka to poznawanie anatomii ciała, każdego włókna mięśniowego. Umiejętność dobrania odpowiednich wartości odżywczych oraz umiejętności kulinarne. Ten sport łączy w sobie wiele cennej wiedzy, i nie jeden "studencik" mógłby się uczyć od "zwykłego" kulturysty

http://www.sfd.pl/Niezbędne_minimum..._to_dać_z_siebie_maksium!_/_Regenat-t927995.html
Niezbędne minimum, to dać z siebie maksimum!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Dieta na mase, 80kg, [B:2,3/WW:5g/T:0.75]
-
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9