[...] później, a nie tylko to, że komfort ciut lepszy. A później dzień zupełnie rozchwiany. Oj też bym jajec zjadł, ale nie mam! :-( jak kolwiek to by miało nie zabrzmieć :)). Z majonezem... Ulala! Chyba rano skoczę. A tymczasem pstrąg z patelni z chrupiącą skórencją, sałaty, oliwki, oliwa... A w piecu jeszcze udka z kury - tak na deser :-D
[...] spodni aktualnie to 27, gdy ostatnie lata pędziłam w 28, a obecnie spadają mi z tyłka, ud, ba i nawet z brzucha (co się dzieje?). Jednak ja bym chciała mieć masywniejsze udka i ręce, a mniejszy brzuch, no cóż: cudów aż takich w naturze nie ma: by tyjąc - redukować i odwrotnie. Poczekamy zobaczymy, za wcześnie na wnioski. Dzisiejsza aktywność: [...]
Też te udka mi się w oczy rzuciły. A co do tego czegoś na filmiku, to nie wiem czym on się chwali. Pamiętam jakoś z rok temu ktoś robił MC na 150kg to podszedłem tak z marszu i wziąłem jedną ręką, gdzie ja jestem leszcz w te klocki %-)
ty musisz byc geniuszem skoro nie odrozniasz pozbycia sie sztucznie nabitej wody do zyskania wagi od obrobki. zreszta licz sobie nawet kosc z udka do bilansu, je*ie mnie to .eot Piersi z kurczaka to nic innego jak mięsień piersiowy, a jakbyś geniuszu nie wiedział to każdy mięsień oprócz włókien i pęczków mięśniowych, składa się również z wody. A [...]
bułeczkę zgrillowałem, wyciągnąłem udka z kurczaka z ogórkowej, skroiłem, po bułkach podgrzałem kurkę na grillu i to wszystko ;p do tego bekon, ogórek i pudliszka http://www.editer.pl/fotka/6a99b3f29c53c99fe45614fd1ef48efa_2.jpg
chanula, mięso ma smak pieczonego, zdecydowanie. Ale jeśli chodzi o schab, to wychodzi dość suchy. Szczerze to polecam karkówkę. Przedwczoraj zrobiłem z brokułami. Smak obłędny :-) I przede wszystkim soczysta wyszła. Łopatka też dobrze pasuje albo udka z kury.
Doris - Ciastka raczej są "gumowate" bardziej niż twarde ;-) A na pasztet do baardzo prosty przepis, zresztą jak na wszystko u mnie %-) Do garnka wrzucasz udka i pałki z kurczaka, dodajesz takie 2 mniejsze pietruszki i marchewki i pół mniejszego selera. Gotujesz to przez godzinę (około), na patelni podsmażasz wątróbkę. Ja już jest wszystko gotowe [...]