Jeżeli z 3300 kcal obetniesz kalorie do 1900 to przez kilka dni będzie spadek, ale później nastąpi zastój. Organizm będzie się bronił przed głodówką. Jak pisał dhr-88 zacznij od 3300 kcal i będziesz tracił kilogramy. Jak pojawi się zastój to utnij z 200-300. Po pierwsze, to lepsze dla organizmu, Po drugie to nie będziesz się głodził. Daj dużo [...]
Bo ogólnie masło orzechowe jest słabym produktem , chyba ze robisz sobie sam z odpowiednich orzechów /migdałów http://potreningu.pl/articles/1506/smieciowy-produkt-ktorym-zajadaja-sie-sportowcy-wierzac-ze-jest-zdrowy
Wystarczy, że w procesie produkcji masła orzechowego orzeszki są prażone (a tak zazwyczaj się robi) i już przez to jest ono niezdrowe, bo powstają bardzo szkodliwe tłuszcze i uczulające białka. http://potreningu.pl/articles/454/maslo-orzechowe http://potreningu.pl/articles/3910/prazenie--uczulenie Pozdrawiam.
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Każdy posiłek powinien składać się z węglowodanów złożonych oraz dobrego źródła białka, ostatni posiłek przed snem dobrze żeby był białkowo tłuszczowy. Białka: mięso z kurczaka, inne chude mięsa, ryby, jaja, twaróg chudy lub półtłusty Węglowodany: kasze, ryże, makarony, ziemniaki, płatki owsiane, chleb razowy Tłuszcze: oliwa z oliwek, olej [...]
Teoretycznie zarówno masło orzechowe, jak i odżywka białkowa są produktami dość mocno przetworzonymi. Żeby pozyskać je z serwatki, czy orzechów trzeba jednak trochę procesów technologicznych. Praktycznie, procesy te nie wpływają negatywnie na jakość tych produktów. Nie każdy produkt poddany przetworzeniu będzie słaby pod kątem jakości. [...]
jedyne co na pierwszy rzut oka jest okey to rozkład makro, w sensie, że może taki być. dieta cała do poprawy. poczytaj sobie posty podwieszone tego działu, masz tam naprawdę kopalnie wiedzy. popatrz również na innych jak układają diety i jak mają poprawiane, to czasem może pomóc. korzystaj z takich produktów jak: źródło białka: jaja, drób, indyk, [...]
To jak w najprostszy sposob podbic wegle i obciac bialko. Tluszcze to nie problem - oliwa z oliwek czy ziarna, maslo orzechowe.... Zmieniony przez - fan3k w dniu 2016-03-08 22:28:29
białka na masie w zupełności 1,5g na kg masy ciała wystarczy. Pamiętaj że białko podbija termogenezę i większe ilości bardziej na redukcji się sprawdzą niż na masie... Tak na szybko co można zmienić... Dorzuć węgli, np. miód. Daj ten ryż czy makaron i jedz np. ze zblendowanymi owocami, albo właśnie miodem. Utnij większość mleka i twarogu. Daj [...]
Od czasu do czasu ale nie codziennie, staraj się bazować na produktach wartościowych: pierś kurczaka, wołowina, indyk, twarogi, JAJKA(chyba najlepsze źródło białka ) Odżywki białkowe(,możesz sobie to darować) serki wiejskie, chuda wieprzowina. WĘGLOWODANY: Ryż, kasze,ziemniaki, płatki owsiane, żytnie, orkiszowe, jaglane, chleby żytnie razowe [...]
ło kurva orzechowy = zazwyczaj = peanut butter (maslo orzechowe) s mores to typowy smak nazwy ciastka francuskiego tak wiec s`mores = ciasteczko francuskie imo smaczne