SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

VLCD-Grupa wsparcia vol.2

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 467501

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
albo po prostu zamiast oklepanego kurczaka wcinać pysznym schabik może nie uzyskamy aż 60 gr T ale na pewno więcej wskoczy niż na suchym kuraku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 29547 Napisanych postów 62941 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 902582
no i schab czy szynka zdecydowanie lepiej zapcha niz kurak. u mnie na vlcd jako podstawa leciala szyna i schab, czasem nawet lopatka czy karkowka, zawsze pieczona uwielbiam!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
u mnie schab number one z patelni grillowej


Zmieniony przez - Strong_Test w dniu 2016-04-09 20:42:10
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94774 Napisanych postów 364776 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670058
dobrze ze przypomnieliście bo ja za tydzień wbijam na vlcd a daję 30 gram bcaa na trg

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94774 Napisanych postów 364776 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670058
Lazar podbój na pw po hasło

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 1395 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 23780
A niemowilem?:)
Jeszcze jedno...
Warto tez robic ladowanie na facie i soli. Efekt wypelnienia bardzo fajny i dalej jestesmy na ketonach...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94774 Napisanych postów 364776 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670058
na takie ładowanie to się dobrze czisy z maka sprawdzają

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 684 Napisanych postów 6787 Wiek 39 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 66920
U mnie naładowaniu najlepiej się sprawdzają jajka faszerowane łososiem na 10 takich jajek XL z wolnego wybiegu daje 200 g łososia wędzonego małą cebulke a majonezu i soli można dowalić w opór fatu i kalorii w uuj a bez węgli
1

..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."


doradca C/S ze wskazaniem na combat

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 861 Napisanych postów 13725 Wiek 51 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 126144
Właśnie zauważyłem, że po około pół godziny po zjedzeniu joszki, mam ciary na całym ciele i się trzęsę jak w gorączce. Ale po treningu mija
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 29 Napisanych postów 798 Wiek 38 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 13221
Nada się to na VLCD?

Chleb Dunkana





Składniki:
6 łyżek otrębów owsianych
2 łyżki otrębów pszennych
2 łyżki otrębów żytnich (jeśli nie znajdziesz możesz je zastąpić 2 łyżkami otrębów pszennych lub owsianych)
3 surowe jajka
1 kostka 200 gramowa kostka chudego białego sera
1 łyżeczka proszku do pieczenia lub sody oczyszczonej
1/2 łyżeczka soli
dowolne przyprawy

Czas przygotowania: ok 90 minut
Koszt: +/- 10 zł

Wartości odżywcze:
Białko: 15g
Tłuszcz: 3g
Węglowodany: 4g
Kalorie: 117

Przygotowanie:

Nagrzej piekarnik do 180'C. W misce utrzyj żółtka z serem, solą, proszkiem do pieczenia i przyprawami. Do masy serowo jajecznej wsyp otręby i wymieszaj dokładnie. W razie potrzeby dodaj nieco mleka lub wody. Masa powinna mieć konsystencję jak na poniższy zdjęciu.

Osobno ubij białka na sztywną pianę i delikatnie zmieszaj je z masą dodając białka do masy.
Przełóż powstałe ciasto do formy keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Wierzch
Wierzch ciasta wygładź. Jesli chcesz aby twój chleb miał błyszczącą skórkę posmaruj wierzch rozbełtanym jajkiem. Mozesz go takrze posypać dowolnymi ziarnami lub płatkami (dobrze jest namoczyć płatki wczesniej w wodzie przez chwile).

Piec ok 60 minut



Zmieniony przez - Książę-Jaśniepan w dniu 2016-04-10 19:41:33

Wartości jednak są na na 100g. I tak go zrobię. Zjem z dipem waldensa.

Zmieniony przez - Książę-Jaśniepan w dniu 2016-04-10 19:53:21
1
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wyniki badań - problem

Następny temat

Rozpisanie cyklu - 4 środki

WHEY premium