...
Napisał(a)
kuźwa, okazało się że to tuna w oleju roślinnym a nie sosie własnym. Przejdzie to zmieszane z 50g sera białego ?
...
Napisał(a)
oczywiście odsącz dokłdanie możesz przepukać
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Polecam moj przepis z dzialu kuchnia sfd na salatke z tunczyka. Na pewno lepiej bedzie Ci smakowalo niz sam.
Zmieniony przez - domer w dniu 2011-08-08 08:51:07
Zmieniony przez - domer w dniu 2011-08-08 08:51:07
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Domer jeszcze jedno pytanko. Jak dałem do odmrożenia 300 g łososia na dzisiejszą noc, to mogę 150 sobie zrobić dziś, a drugą porcję surową przechować w lodówce do jutra? Czy od razu, jak to się mówi, "dwie pieczeni na jednym ogniu" machnąć i wtedy przechować w lodówce drugą porcje? Tylko tak na zimno jutro jeść ..
http://www.sfd.pl/Niezbędne_minimum..._to_dać_z_siebie_maksium!_/_Regenat-t927995.html
Niezbędne minimum, to dać z siebie maksimum!
...
Napisał(a)
Kolejne ode mnie. Zawsze jadłem twaróg chudy z biedronki, dziś kupiłem inny. Ma trochę mniej białka (biedronka 22g, ten ma 16g) Zjeść normalnie 150g i nie martwić się mniejszą zawartością białka w tej porcji? Czy na redukcji powinno się trzymać tylko jednych serków, jednego ryżu, jednej piersi z kurczaka? Rozumiecie, w końcu różne firmy mają nieco różne tabele kcal i btw
...
Napisał(a)
Regenat po jednym dniu nic nie powinno się stać możesz zamarynować
Uderzacz jedz 3g nie robi różncy
Uderzacz jedz 3g nie robi różncy
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Czy siemię lniane firmy Sante jest prażone? Jeśli tak, to czy w takim siemieniu nadal znajdują się kwasy Omega-3?
Chodzi mi o takie siemię:
Pytam, ponieważ przeczytałem artykuł na wikipedii o siemieniu lnianym i tam na zdjęciu siemię ma zupełnie inny kolor - taki złocisty. Natomiast siemię firmy Sante jest brązowe.
Link do zdjęcia z Wikipedii:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/15/Flax_seeds.jpg
Chodzi mi o takie siemię:
Pytam, ponieważ przeczytałem artykuł na wikipedii o siemieniu lnianym i tam na zdjęciu siemię ma zupełnie inny kolor - taki złocisty. Natomiast siemię firmy Sante jest brązowe.
Link do zdjęcia z Wikipedii:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/15/Flax_seeds.jpg
Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło.
...
Napisał(a)
Ok, dziękuję S.M.P.A.
Powiedz mi jeszcze, bo jednak zrobiłem Pstrąga. Czy Pstrąg ma jakiś specyficzny zapach? Kurde tak jakoś dziwnie mi zalatywał, a nigdy nie wąchałem ryby, także nie wiem jaki powinien mieć. I czy tak powinien wyglądać po upieczeniu w folii? Nie jest jakiś zły kolor, co by wskazywał na zepsutą rybe? Może jakieś wskazówki jak łatwo rozpoznać zepsutą?
http://www.sfd.pl/Niezbędne_minimum..._to_dać_z_siebie_maksium!_/_Regenat-t927995.html
Niezbędne minimum, to dać z siebie maksimum!
...
Napisał(a)
Czy obróbka termiczna płatkow owsianych w postaci usmażenia omleta z tymi płatkami wystarczy? czy przed tym musze je ugotować?(nie są błyskawiczne) bo zawsze tak jadłem pierwszy dzien były wzdęcia ale potem sie przyzwyczaiłem i jest ok od paru mies.
i też jeszcze takie pytanie jak bym robił sobie obiad w płynie tj płatki owsiane,oliwa,wpc,jakiś owoc, to te płatki tez ugotować przed zmieleniem?
i też jeszcze takie pytanie jak bym robił sobie obiad w płynie tj płatki owsiane,oliwa,wpc,jakiś owoc, to te płatki tez ugotować przed zmieleniem?
Poprzedni temat
zrobiłby ktoś ze mną rywalizację na odchudzanie?
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- ...
- 301
Następny temat
redukcja odrazu po przerwie od silki ?
Polecane artykuły