SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA vol. 8

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 196812

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 2407 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 37030
s.m.p.a. - 100% wartosci witamin spelniam. wiadomo jednak, ze nie mamy zapotrzebowanie jak standardowy kowalski. a chyba takie wartosci odzwierciedla dziennik vitlmaxa. nie wiem czy uwzglednia on wpisywana intensywnosc i rozklad treningow.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 446 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 2525
mam pytanko, byłem dziś na zakupach i kupiłem fileta z kurczaka parę kg tak by mi starczyło na jakieś 7 dni, przed chwilą patrzę i jest data do 18.07.11r. czyli do poniedziałku, czy jak to zamrożę to mogę trzymać przez chociaż 5 dni ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
nie powinno się nic stać kilka razy tak robiłem pamietaj tylko o odpowiedniej obróbce termicznej potem

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Oliwę z oliwek pić normalnie czy lepiej lać na posiłek ? Jak dotąd lałem na makaron i mięso ale część spływa i zostaje w pudełku . I jaka jest dopuszczalna ilość na posiłek czy może jest tak jak myślę , czyli że niema jakiejś tam górnej granicy i wszystko zależy od kaloryczności posiłków .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
lej jak CI wygodniej
Co do górnej granicy zalezy bardziej od diety na jakiej jesteś i jak tolerujesz tłuszcze

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
Gdzieś chyba na forum kiedyś ktoś napisał aby gorących potraw nie polewać, ja sam wolę wypić kielich niż polać potrawę. Mnie spora ilość oliwy zamula strasznie.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 446 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 2525
nie powinno się nic stać kilka razy tak robiłem pamietaj tylko o odpowiedniej obróbce termicznej potem


obróbka termiczna czyli? umyc i ugotować nie smażyć?

Zmieniony przez - pitbuyll w dniu 2011-07-15 22:24:52
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
Obróbka termiczna - poddać cos działaiu temperatury, a czy udusisz , ugotujesz, upieczesz czy usmażysz to od ciebie zalezy.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1150 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 30337
Jak to jest z soleniem wody z ryżem na redukcji i ogólnie soleniem przypraw ? Jeśli tak to mniej więcej w jakich ilościach.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 23 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 211
s.m.p.a moglbys mi rozpisac podzial ile gr B,W,T na kg?
Bardzo by mi to pomoglo
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

zrobiłby ktoś ze mną rywalizację na odchudzanie?

Następny temat

redukcja odrazu po przerwie od silki ?

WHEY premium