SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

alt

  • Podwyższone AST i ALT

    Temat
    NUTRIFARM&OLIMP

    No więc tak.. Dzisiaj odebrałem moje badania, całą biochemię kwrwi.. Generalnie wszystko mam w normie poza Transaminazami ALT I AST.. Białko całkowite też mam wysoko ale w normie (7,8 przy normie 8 g/dl) ALT mam 41,1 U/I przy normie 4,0-41 a STA mam 39,1 przy normie 4,0-38,0.. Nie jest to duże wyjście poza skalę, ale jednak :-/... I teraz chciałbym

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2005-06-06 12:32:32 Liczba szacunów: 0
  • Podwyszone ALT i AST

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam wiec tak biore 3 odzywki Animal Pak,Animal Pump i Animal Stack2 i biore to juz drugi tydzien no i mam podwyszone ALT,AST teraz nie wiem co zrobic boli mnie jak by prawa nerka a nie wontroba tylko wtedy kiedy np. jak spie podnosze tulów jednoczesnie z nogami wtedy zaboli a tak na treningu to nic przy przysiadach wogule,a lekarz na poczontku my

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 8573 Data: 2008-08-11 19:25:35 Liczba szacunów: 3
  • Podwyższone AST i ALT

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    witam wszystkich.. mam male pytanko??? ostatnio bylem na badaniach okresowych do pracy tak zwana profilaktyka. gdy otrzymalem wyniki wszystko bylo w normach czyli krew i mocz tylko badania watroby byly podwyzszone:bilirubina norma jest 1 ja mialem 1.15..... Alt jest chyba do 40 ja mailem ok 94. czy moze byc to nastepstwem iz w sobote z tesciem przy

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 7955 Data: 2007-12-08 16:46:30 Liczba szacunów: 0
  • ALT i AST po 16 tyg. na oralach.

    Temat
    Doping

    Pogladowe info dla wszystkich, korzy widza szatana w dlugich cyklach na oralach i odpedzaja taka wizje swiecona woda;) Gwoli scislosci, nie uwazam wspolczynnikow ALT i AST za jakis wyznacznik czegokolwiek, jedynie za podstawowe badanie pogladowe, ktore moze znaczyc wszystko i nic... ale raczej nic;) Badanie robione dzisiaj, czyli jakies 2 - 3 tyg.

    Odpowiedzi: 40 Ilość wyświetleń: 2853 Data: 2012-05-11 00:33:59 Liczba szacunów: 0
  • Podwyszone ALT i AST

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Siemka moja sytuacja wygląda tak: Przed wakacjami byłem na wizycie u endokrynologa i zrobiłem wszystkie badania TST i ogólnie wszystkie hormonalne i również ALT Wyniki: TSH 1,68 mIU/ml ft4 12,5 pmol/l LH 6,40 mIU,ml, FSH 13,61 mIU/ml TST 2,86 ng/ml EST 19,8 pg/ml i ALT 78 Czy te wyniki są dobre ? Wiem ze ALT jest podwyższone o 2 razy.. lekarka pow

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 3474 Data: 2010-09-19 11:45:52 Liczba szacunów: 0
  • Badania wątroba podwyższone alt i ast

    Temat
    Doping

    Witam miesiac po 5 tygodniowym cyklu metki 20 ed zrobiłem sobie badania wątroby i o to wyniki wynik norma ALP 210 U/l 100-290 BILIRUBINA CAŁKOWITA W SUROWICY 0.69mg/dl 0,18-1,23 ALT 68 U/

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 6451 Data: 2009-12-08 16:27:31 Liczba szacunów: 0
  • ALT 234, AST 91. Co jest nie tak?

    Temat
    Doping

    Witam, czuję się świetnie. 2 tygodnie temu skończyłem jeść 75 tabs. metki razak 10 mg, wypust 01.04.2010 (opinie mówią, że jest tam ok. 5 mg i chyba rzeczywiście) i do tamtej pory zdążyłem podjeść ok. 35 tabs. tury (łykam sobie na podniesienie wolnego teścia) i lekko enan 250 mg week. Do każdego tabsa 1 kaps. lecytyny 1200 mg jako osłonka (najwyraź

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 1165 Data: 2012-03-31 04:02:32 Liczba szacunów: 0
  • Niski poziom ALT - badania krwi

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam, mam takie pytanie. Miałem dziś badanie krwi,w wyniku padł wynik ALT 12 gdzie minimum powinno być 21 a max 72 Co może oznaczać zaniżona wartość?

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 9404 Data: 2009-06-29 18:34:34 Liczba szacunów: 2
  • Wyniki badan ALT

    Temat
    Doping

    Witam lece taki cykl 1-7/8 tren 100 mg e2d 1-10 prop 200 mg e2d 3-11 wino 50 mg ed 9-10 hcg 1000 j.m. i jako ze dostalem jakis czas temu skierowania od lekarza na badania, poszedlem je zrobic wlasnie teraz i oto wyniki ALT 315 U/l norma 0 -55 H Kreatynina 1,14 mg/dl norma 0,70 -1,30 N Cholesterol HDL 18,00 mg/dl norma 55,00 - L Odset

    Odpowiedzi: 37 Ilość wyświetleń: 2456 Data: 2012-11-14 07:42:38 Liczba szacunów: 0
  • Badania w trakcie cyklu - prolaktyna, estro, alt itd. Zerknijcie proszę.

    Temat
    Doping

    Witam. Panowie od początku maja leci cypionat 300 ed5, od 23 czerwca oxa 50 i tura 40 i od połowy lipca npp 100 e2d. Zrobiłem sobie badania kontrolne kilka dni temu. Mogli byście zerknąć? Libido bardzo wysokie, problemów z samopoczuciem nie mam - czasem szybciej się denerwuje ale na samym teściu też tak miałem. Jakiś zgrubień na sutkach też narazie

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 794 Data: 2017-08-11 19:45:19 Liczba szacunów: 0
  • wyniki prób wątrobowych ALT

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam, ostatnio zrobiłem sobie próby wątrobowe i mam pewną niejasność co do wyników :) Na wstępie krótkie info o mnie - nie biorę, nie brałem koxów, alkohol rzaadko, suplementy - tak (kreatyna, przedtreningówka, carbo, bcaa), dieta ogólnie bogata w białko (500g mięsa dziennie). ALT (ALAT) wyszedł mi 39 U/j, gdzie norma to 10-35. W necie są info o n

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 638 Data: 2014-11-23 13:29:42 Liczba szacunów: 0
  • GPT/ALT

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Wynik mojego badania krwi wynosi GPT/ALT 119,0 co to oznacza?Badanie zlecił mi lekarz diabetolog. Pozostałe wyniki mam w normie.Podwyższone również PCL 34,0 =norma wynosi 35,0. Proszę o wyjaśnienie. Jestem zanipokojona gdyż stwierdzono u mnie cukrzycę typu 2 i nie wiem czy to ma związek z ta chorobą.

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2701 Data: 2011-02-04 18:27:45 Liczba szacunów: 0
  • Ginekomastia w wieku 14 alt

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam, mam 14 lat i mam gino albo lipo niewiem bo sie na tym nie znam i chcialem sie odwiedziec jak sie tego pozbyc czy jest jakas inna opcja niz skalpel zdejc wam nie dam bo nie mam czym zrobic ale ponizej macie link innego Pana ktorego sutki wygladaja identycznie jak moje http://www.sfd.pl/Ginekomastia%2FLipomastia_Pomocy!-t899084.html ponizej j

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 626 Data: 2012-11-21 14:33:11 Liczba szacunów: 0
  • wskaźnik AST/ALT

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    otrzymałam takie wyniki badania:alat 16 i asat 13 czy te wyniki nie dają za niski wskaźnik?. Czy to jest wskaźnik de Ritisa? Jakie badania powinnam jeszcze zrobić? OB mam 27 Od czasu do czasu pobolewa mnie w prawym boku. Innych dolegliwości nie mam. Odchudzam się dietą DUKANA (ale nie rygorystycznie - podjadam warzywa)

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1844 Data: 2011-01-19 12:13:02 Liczba szacunów: 0
  • gpt alt

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Moj syn ma wynik z GPT/ALT 157 .wiem,ze jest zawyzony ,co to oznacza.Co jest przyczyna takiego wyniku i czy jest to uleczalne.kiedys moj syn sie narkotyzował.Jestem przerazona.Bardzo prosze wyjasnic mi co to jest. oczywiscie bedzie kontynuowal leczenie ,ale ja juz dzis chciałabym sie dowiedziec jaki to stopien zagrozenia.Pozdrawiam Grazyna

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 1463 Data: 2011-07-04 17:52:51 Liczba szacunów: 0
  • Watroba na saa badania ALT AST

    Temat
    Doping

    Czesc jestem na 2,5 tyg cyklu 30mg stanazol oral ed 30mg oxandrolon ed Do tego tydzień po rozpoczęciu poszlo 500 mg susty Dzisiaj robiłem badania i mam: ALT 493 IU AST 150 IU DO konca cyklu zostalo mi 2 tyg i nie wiem.czy mie przerwać czy kupic jakies mocniejsze oslonki? jak sadzicie? Esseliv bralem tylko na 1 tygodniu

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1102 Data: 2015-01-27 16:35:09 Liczba szacunów: 0
  • co oznacza AST I ALT oraz leukocyty 5-10 wpw

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    AST mam 18,a ALT mam 16 co to znaczy oraz leukocyty w moczu 5-10 w polu widzenia prosze o odpowiedz bo martwie sie czy to cos strasznego,ogolnie jestem zdrowa czy na te badania mialo wplyw tez to ze bralam tabletki antykoncepcyjne

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1985 Data: 2011-01-26 18:56:37 Liczba szacunów: 0
  • wysokie alt

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam. Odebrałem wyniki badań i wszystko ok tylko alt wysoko ponad normę . Czy wynik podwyższony może być spowodowany dużymi obciążenaimi treningowymi ? Jestem już miesiąc na obozie treningi 3x dziennie a wracam po ciężkiej kontuzji stawu skokowego . Od 2 miesięcy przyjmuje m innymi suplement liv52 na wątrobe

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 765 Data: 2013-11-21 15:32:52 Liczba szacunów: 0
  • wyniki testo i alt

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    mógłby ktoś podpowiedzieć jak zmniejszyć alt i podbić testo ? nigdy nie robilem tych badań wxzesniej a tu takie rzeczy /SFD/Images/2015/12/9/0d8f6890ee7f48719cb81945cb018f45.jpg

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 1584 Data: 2015-12-09 19:24:09 Liczba szacunów: 0
  • ALT we krwi

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam! Robiłem 3dni temu badanie krwi i we wskaźniku ALT wyszło 107 a norma jest do 40 może to być spowodowane długotrwałym braniem kreatyny?

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2240 Data: 2009-08-13 18:59:14 Liczba szacunów: 0