[...] to mało, żeby organizm się przyzwyczaił, warto jeszcze z tydzień poczekać. Kalkulatory szacują z pewnym marginesem błędu, ale od czegoś trzeba zacząć, obserwować organizm i modyfikować. Wrzuć sobie jakies tłuste mięsa - wieprzowina, udka z kurczaka i naprawdę na noc nie trzeba jeśc twarogu, a jak juz bardzo chcesz, to lepszy będzie półtłusty.
[...] to produkt małowartościowy. Zmniejszyłabym do max. 2. Jak już zostało zauważone, kurczaka wymień, z tych cenowo TAŃSZYCH masz nie tylko karkówkę, schab, podroby, ale też udka z kurczaka, czy szynkę wieprzową ;-) Tutaj mój art. o mięsach [...]
[...] to produkt małowartościowy. Zmniejszyłabym do max. 2. Jak już zostało zauważone, kurczaka wymień, z tych cenowo TAŃSZYCH masz nie tylko karkówkę, schab, podroby, ale też udka z kurczaka, czy szynkę wieprzową ;-) Tutaj mój art. o mięsach [...]
miechem znaczy jedzeniem czy masą ? Mieso to uwielbiam karczek,udka,skrzydełka,boczek,golonke takze ryby łosoś,brzuszki z łososia, makrela czy też inne ryby.
miechem znaczy jedzeniem czy masą ? Mieso to uwielbiam karczek,udka,skrzydełka,boczek,golonke takze ryby łosoś,brzuszki z łososia, makrela czy też inne ryby. no i świetnie, ja dzisiaj ze swoim mężczyzną zrobiliśmy sobie kotlety mielone z kuraka, z serem i jajkami, cebula i marchewka oraz pomidorkiem zaj**iste wyszły
[...] Nie ma czegoś takiego jak pałka. Udko + podudzie to ćwiartka, czyli wybierając mięso z udka bądź podudzia kaloryczność powinna być taka sama jak przy całej ćwiartce, a ja właśnie szukam kaloryczność dla ćwiartki. Jednak z poprzednich obliczeń różnica jest [...]
Musi być odpowiednik, szamiąc pierś non stop 2 razy dziennie po 2 tygodniach rzucisz to w cholerę. Trzeba kombinować,==urozmaicać, nie samą piersią człowiek żyje. Możesz wrzucić udka, skrzydełka, czasem podroby jak lubisz, jakąś rybkę (niekoniecznie tuńczyk).
[...] swojego organizmu. Jak już będziesz znał swoje zapotrzebowanie to poświęć chwilę czasu i na koniec dnia i zobacz ile kcal dostarczyłeś z domowych posiłków i kombinuj co można dodać żeby podbić kalorie. Zamiast pakować siano w białko to lepiej kupić chociażby udka kurczaka jako dobre źródło białka, taniej Cię wyjdzie, a na pewno zdrowiej ;)
Jak problem z finansami to wywal pierś, wcinaj udka, jest też fajny ART dieta na każdą kieszeń, wiadomo ceny obecne z tymi w temacie trochę się nie będą zgadzać ale można zerknąć
[...] np banan trochę tłuszczy z orzechów siemię ,pestek dyni itp zalej to jogurtem i będzie gitara , kolejne 2 -3 posiłki daj chude mięso nie koniecznie cycek ( może być mięso z udka kurczaka - są stosunkowo tanie , starzy nie będą Ci marudzić ) do tego WW ( kasze , pyry ryże ) , kolacja daj jakiś twaróg z oliwą i cebulą lub coś w ten deseń . Ustal [...]