[...] muszę wiedzę poszerzyć z tego zakresu:-) Dzisiejszy dzień spędziłem w szkole,więc mam Rest Day.Żarcie bez obliczeń bo nawet nie miałem kiedy się przygotować.Wstalem o 3:00 i dopiero wracam.Wrzucilem jednak smietane,ser żółty,udka z kurczaka więc tragedii nie ma.Jutro to chyba podobnie będzie:-( ale może uda się wieczorem pobiegać;-)
jedzenie? raczej nie jak juz to piersi i udka , ale niee podpowiem wam. z***iecie mnie jak wam napisze Zmieniony przez - kolos88 w dniu 2008-01-22 17:52:28
[...] Cię po kieszeni, ale w długim okresie i tak przyniesie oszczędności. Co do kasy, to przecież możesz włączyć podroby (np. serca indycze, drobiowe), zamiast piersi można jeść udka (opcja z kuchenką), jaja też wychodzą taniej niż mięso, a w weekend możesz je ugotować na twardo, to dłużej wytrzymają. Ryby to nie tylko łosoś, są śledzie, makrele, [...]
[...] http://img41.imageshack.us/img41/3765/fc6p.jpg B-151 gram W-4 gram T-84 gram ( a ile się wytopi ?) Można zmielić filet z indyka , udka z indyka , dać ser żółty light , mozzarelle light . Ajajajaj, zacna szama, brakuje jeszcze sosu z jogurtu greckiego na to... %-) Mówisz masz: [...]
jaki olej ? mnie oliwa strasznie zamula.. myslalem kiedys smarzyc ryz jakos na oliwie ale nie moge .. mam konwulsje na sam zapach (to od tego ze kidys duzo pilem) .. ale mam nowy pomysl jakby tak udka na oliwie usmarzyc a potem na tym pikantnym tluszczyku ryz zasmarzyc
http://www.youtube.com/watch?v=dx2D5LSgO94 gdzies ta jakosc sp*****la po wrzuceniu na yt, koorwa zyl nie widac lipa %-) zabie udka, i wiem, ze lydki niedoj**ane ale co poradzic nie chca rosnac %-) Zmieniony przez - Dymq w dniu 2013-02-19 17:00:58
czy w celu oszczędzenia na oliwie orzechach itp. mogę jeść zamiast piersi z kury udka i poprostu mnie tłuszczu z innych źródeł dawac? kluczem jest odpowiednie zbilansowanie tłuszczu, jedno czy dwa źródła to za mało by wszystko było okej, poczytaj na ten temat w postach podwieszonych. ;-)
za dużo nasyconych wg mnie, brakuje omega-3 ale jeśli masz LC przy tym to ujdzie Wrzuca bardziej tłuste mięsa częściej, nie będzie problemu z fatem : karczek, boczek, udka, itp
Każda dieta może być tania. Musisz po prostu bazować na ekonomicznych źródłach. Głównie białka i tłuszczów, ponieważ one są najdroższe. Np wątróbka, żołądki, serca, udka, pierś, schab, karkówka, szynka, jaja, nabiał, śledzie.
Wtorek z rana jajecznica , posilek nr 2 i 3 to salatka warzywana z kurczakiem i pieczywem /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/baebd6fb45ac4eeb83aaf24073ca99a7.JPG na kolacje pieczona udka z kuraka /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/9e5e3089d0e74abdbfb63cb63a2fd751.JPG Zmieniony przez - byku14 w dniu 2013-08-07 11:22:00
Poniedzialek 07.10 Rano 4 jajka Posilek nr. 2 i 3 to gulasz z karkówki z dzialu kuchnia.sfd.pl na fotce Wieczorem udka kurczaka pieczone z surowka /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/e65135ccccb4473a85e5b45dfe9b34e2.JPG Zmieniony przez - byku14 w dniu 2013-10-07 11:30:17