Unikaj wbijania w miskę gotowych potraw jak np. leczo, zupa, gulasz - nie wiesz co jest w składzie. Jak robisz leczo to wbij mięso jakie dałaś, warzywa, ewentualne dodatki (jak to większy garnek to na oko). Szynkę sklepową wymień na samodzielnie zrobione mięso do kanapek lub jaja. Chleb to najlepiej razowy na zakwasie, szukaj w dobrych piekarniach [...]
[...] już chyba lepiej niż ostatnio, może i te 6.5kg też następnym razem pójdzie. DIETA 1. indyk, jajko sadzone, fasolka szparagowa 2. indyk, fasolka szparagowa, migdały, ryż 3. gulasz z serc, ryż z masłem, surówka (pekińska, ogórek, rzodkiewka, por) 4. krewetki z masłem i czosnkiem, jajko sadzone, szpinak ze śmietaną + tran, wit.C, wit.D, wapń, [...]
[...] DIETA 1. placek owsiany z twarogiem ucieranym z żółtkiem, owsiane z wheyem 2. placek owsiany z cynamonem, jabłko 3. gulasz z serc, ryż brązowy z benecolem, kalafior, brokuł, fasolka szparagowa z masłem sałatka (ogórki kiszone i zwykłe, pekińska, rzodkiewka) + tran, kreatyna, Loader, ZMA [...]
Nie chcialbym zakladac nowego tematu, bo chodzi tez o gulasz wolowy Wklejam zdjecie swojego gulaszu ale rowniez swojego przepisu,moze komus akurat sie przyda Skladniki: -2 opakowania wolowiny gulaszowej (nie wiem jaka tam byla waga, miesko kupilam w ludlu) -3 papryki -cukinia -4 cebule -przecier pomidorowy -lyzka jogurtu greckiego [...]
Jak sprawdzi sie piers z kuraka zamaist wolowiny ? - to tak jak sex bez orgazmu sorry ale musialem, ale zeby nie bylo to szukam wlasnie przepisu na taki gulasz bo mam troche wola dobrego ale nigdy nie eksperymentowalem z paprykami, pomidorami itp, tylko mieso, woda i kostka rosolowa ale na redukcji nawet i to smakuje Zmieniony przez - Molu86 w [...]
[...] partię ciała. Po 35 minutach mocno osłabienie złapałem, pewnie po tej kuracji antybiotykowej... Diete trzymam jak na razie dwa posiłki %-). Rano wpadło: 50g owsianki, 100g jabłka, 150g jogurtu naturalnego, 1g cynamonu. Po treningu: 100g sera półtłustego, 100ml mleka, 100ml wody, 100g jabłka, 5g kawy rozpuszczalnej. Teraz robię gulasz wołowy.
[...] 6. Jeżyki 30kgx15/32,5kgx15/32,5kgx15 7. Brzuszki na piłce 20x/20x/20x Potreningowo:-) /SFD/Images/2015/9/10/8c6b071dcf954aed912acc6a5e082c0c.jpg I gulasz z indyka /SFD/Images/2015/9/10/d14d8d6be788432ebac7450efed46d58.jpg natalijka - zniknął, zanim zdążyłam cyknąć:-P lodzianin - zapraszam 8-) buu - a to zależy na co mam [...]
Berry jak robisz rostbefa, jakoś nie wychodzi mi wół nigdy. Próbowałem paru przepisów, nawet steki minutowe ale takie podeszwy wychodziły zawsze. Gulasz, zrazy czy gotowane to bez problemu ale wiesz czasowo..:(, a Ty obsmażasz i dajesz odpocząć mięsku w piecu, na patelni na talerzu i jeszcze takie duże kawałki...???
Berry jak robisz rostbefa, jakoś nie wychodzi mi wół nigdy. Próbowałem paru przepisów, nawet steki minutowe ale takie podeszwy wychodziły zawsze. Gulasz, zrazy czy gotowane to bez problemu ale wiesz czasowo..:(, a Ty obsmażasz i dajesz odpocząć mięsku w piecu, na patelni na talerzu i jeszcze takie duże kawałki...??? Zazwyczaj podeszwy wychodzą jak [...]
[...] speszyl for ju dziś zrobione%-) solaros - może i mięso jakościowo jakoś beznadziejne nie jest, ale na steka wybitnie się nie nadaje - cienkie to, gumiaste; już lepiej skroić i jakiś gulasz z tego zrobić:-D gienus - no lepiej:-P czikita - ten... jak wyżej...%-) W sumie to mogłabym go wpisać w suplementację, jak jem, to czuję spadający kortyzol8-)
[...] smażone steki;-) jak kerad trafnie wspomniał z cienkiego plastra dobry stek nie wyjdzie, tyle, że ja zamiast piec w kawałkach zaproponowałabym zrobienie z niego jakiegoś gulaszu i dłuższe gotowanie - wtedy będzie się wręcz rozpływał w ustach;-) A jeśli masz grubszy plaster dobrego woła, to cytuję, co napisałam kiedyś;-) Berry jak robisz [...]