'To płaski chleb drożdżowy z białej mąki pochodzenia środkowoazjatyckiego, w kształcie dużej kropli, pieczony na gorącym blacie specjalnego pieca−tandoor. Pod tą nazwą znany obecnie od Turkiestanu poprzez Indie aż po Birmę. W Indiach popularny przede wszystkim w kuchni kaszmirskiej. Podawany z dodatkiem czosnku, sezamu, cebuli, warzyw, jagnięciny, sera i bakalii. Serwowany razem z wieloma potrawami kuchni indyjskiej.'
podgrzewam w piekarniku kilka minut i sa wysmienite
przynajmniej dla mnie
po treningu nie za bardzo,czy przed tez nie (lepiej inne zreodlo wegli) - ale na kolacje mi pasuja
Mateo242
wiem
ale wczoraj byl poniedzialek a to wypiska z tego dnia
Zmieniony przez - solaros w dniu 2010-10-12 18:36:44
"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html