SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PORADY W DZIALE KUCHNIA SFD - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania cz.2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 248628

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 188 Wiek 37 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2256
Jak takie super hiper bio mięsko ligawa/polędwica to ja bym zrobił z niego tatarek !!! )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lubiekaszke Redakcja SFD
Ekspert
Szacuny 471 Napisanych postów 13028 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 79809
Malinowa, chyba nie.
W ogóle tłuszczu nie widać.

Tatar? To jest myśl. Dawno nie jadłam.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 39 Napisanych postów 3267 Wiek 49 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 134398
A jak lubisz, to tatar jest dobrą opcją. Omija się etap obróbki cieplnej, który w przypadku ligawy może być nieco czasochłonny :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
To pewnie ligawa ,faktycznie. Tatar to super opcja

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 964 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 7500
mam pytanko ,mam wątrobke wieprzową ponad pol kilo ,jak ją przyrządzic żeby było Fit? Jakis przepis? Preferowalbym raczej gotowaną bo obecnie ograniczam tluszcze w diecie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
To ją ugotuj ...




... w ulubionych warzywach i przyprawach, a na koniec zaciągnij mąką i masz gulasz z wątróbki

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-02-23 20:49:41
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Może być pasztet, klasycznie z cebulką, podpiekana z boczkiem

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 254 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 5723
Jak jest z BWT w wędzonym karpiu ? znalazlam gdzies na stronie ze B 29 W 0 T 7.7 ale czy możliwe zeby miał tyle białka na 100 g jak świeży ma 18 g białka /100 g
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Może doszprycowany

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 86 Napisanych postów 44057 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 134427
100g wędzonego to pewnie będzie z 150g kawałek przed uwędzeniem, więc jak najbardziej prawdopodobne
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd

Następny temat

Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie

forma lato