...
Napisał(a)
ja blendera nie potrzebuje tylko malakser zeby cszatkowalo mieszalo kroiło itp ;p
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Ja bym dał mniej sera w takim przypadku, a placek tak czy siak wyjdzie
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-04-06 10:01:00
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-04-06 10:01:00
...
Napisał(a)
no też jest to pomysł, albo dam dwie tuny na 100g sera
...
Napisał(a)
mozeż też dać starty ser zółty, fetkę. Możliwości full. Też dziś mnie czeka taki placek z tuny na obiadek
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-04-06 10:16:46
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-04-06 10:16:46
...
Napisał(a)
Ostatnio przekonałem sie do zakupu słodzika. A konkretnie to chce kupić stevie. Na co zwracać uwage? W sklepie znalazłem coś takiego jak na zdjęciach poniżej. Cena ponad 16 zł. Opłaca sie? Skład jest dobry czy raczej kiepski? Nada to sie do obróbki termicznej? Np. casta, pancakesy, galaretki, kakao. Jak nie to polećcie coś czego wy używacie. Najlepiej dodajcie zdjęcia lub obrazki z neta żebym lepiej wiedział czego szukać i napiszcie gdzie to można kupić.
Zmieniony przez - PCtowiec w dniu 2014-04-16 17:49:20
Zmieniony przez - PCtowiec w dniu 2014-04-16 17:49:20
...
Napisał(a)
Czym różni się mozarella w kulce i wodzie od mozarelli w kostce sprzedawanej w takiej samej formie jak ser żółty? Ostatnio w carrefour była po 11.99zł. Domyślam, się, że jest gorszej jakości..
...
Napisał(a)
@PCtowiec
Miałem ten sam słodzik. Jest ok, nadaje się także przy wysokich temperaturach.
Miałem ten sam słodzik. Jest ok, nadaje się także przy wysokich temperaturach.
Hard work & dedication
Poprzedni temat
Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- ...
- 269
Następny temat
Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie
Polecane artykuły