SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PORADY W DZIALE KUCHNIA SFD - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania cz.2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 246369

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 244 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 6471
ja blendera nie potrzebuje tylko malakser zeby cszatkowalo mieszalo kroiło itp ;p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
ale on ma takie opcje



Sam bym go kupił, ale niestety potrzebuje wiekszego kombajna :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4932 Napisanych postów 15291 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1180542
siema, zrobiłem placki tuńczykowo serowe z przepisu Konia:




z takim serem:


i wyszły mega słone, poradźcie jakiego innego sera użyć najlepiej bo musiałem się ogórkiem ratować i przegryzać bo ciężko wchodziły


Zmieniony przez - kabo9 w dniu 2014-04-06 09:59:04
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Ja bym dał mniej sera w takim przypadku, a placek tak czy siak wyjdzie

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-04-06 10:01:00
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4932 Napisanych postów 15291 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1180542
no też jest to pomysł, albo dam dwie tuny na 100g sera
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
mozeż też dać starty ser zółty, fetkę. Możliwości full. Też dziś mnie czeka taki placek z tuny na obiadek

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-04-06 10:16:46
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 109 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 11718
Ostatnio przekonałem sie do zakupu słodzika. A konkretnie to chce kupić stevie. Na co zwracać uwage? W sklepie znalazłem coś takiego jak na zdjęciach poniżej. Cena ponad 16 zł. Opłaca sie? Skład jest dobry czy raczej kiepski? Nada to sie do obróbki termicznej? Np. casta, pancakesy, galaretki, kakao. Jak nie to polećcie coś czego wy używacie. Najlepiej dodajcie zdjęcia lub obrazki z neta żebym lepiej wiedział czego szukać i napiszcie gdzie to można kupić.





Zmieniony przez - PCtowiec w dniu 2014-04-16 17:49:20
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 52 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3819
Czym różni się mozarella w kulce i wodzie od mozarelli w kostce sprzedawanej w takiej samej formie jak ser żółty? Ostatnio w carrefour była po 11.99zł. Domyślam, się, że jest gorszej jakości..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2619 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 36108
@PCtowiec
Miałem ten sam słodzik. Jest ok, nadaje się także przy wysokich temperaturach.

Hard work & dedication

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
PCtowiec-rowniez posiadam ten sam, jest git
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd

Następny temat

Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie

WHEY premium