SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PORADY W DZIALE KUCHNIA SFD - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania cz.2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 247700

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Nie powinno się nic dziać, kup woreczki strunowe i sobie popakuj

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11149 Napisanych postów 51569 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Dokup słonecznik, sezam, len i zrób "chlebek życia" :D ten 1kg zniknie w mgnieniu oka ;]
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17708 Napisanych postów 132171 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460727
nic się nie stanie, spokojnie poleżą

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 825 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 42323
jak smażycie karpia? bo mama smaży na słonecznikowym, więc postanowiłem zrobić go po swojemu tylko nie wiem za bardzo jak za to sie zabrać

trenuj sam dla siebie i dla swojej duszy, p****** to co mówią inni, większość to lamusy !

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Skrop cytryną, oprusz solą, wymieszaj mąkę z bułką tartą, zapanieruj i smaż. Ja smażę na mixie masła z oliwą
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 825 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 42323
Zrobiłem panierke wg Twojej instrukcji tylko usmażyłem połowe na kokosowym, połowe na rzepakowym i smakowało. Dzięki

trenuj sam dla siebie i dla swojej duszy, p****** to co mówią inni, większość to lamusy !

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 688 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 15338
Kupiłem sobie ostatnio twaróg półtłusty, małymi literkami nadziubdziane jest, że to jest maślankowy, a w suchej masie ponoć ma 15% -/+ 3% tłuszczu, czy sucha masa to jest to, co jest po odlaniu tych kilkunastu ml serwatki? Jak go liczyć? Nie ukrywam, że to 15% to jak na twaróg to całkiem sporo :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 86 Napisanych postów 44057 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 134427
15% to 15%, ostatnio widziałem chudy 7g T/100g, więc to możliwe że tyle ma
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 688 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 15338
ale chodzi o to, że wcale nie czuć tego tłuszczu, pomiędzy chudym (~0g tłuszczu), a półtłustym (~4g) tego samego producenta czuć różnicę, a ten smakuje tak na pograniczu półtłustego i chudego, ale ok, będzie liczone 15g ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 86 Napisanych postów 44057 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 134427
tak będzie najlepiej
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd

Następny temat

Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie

WHEY premium