Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Dokup słonecznik, sezam, len i zrób "chlebek życia" :D ten 1kg zniknie w mgnieniu oka ;]
...
Napisał(a)
nic się nie stanie, spokojnie poleżą
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
jak smażycie karpia? bo mama smaży na słonecznikowym, więc postanowiłem zrobić go po swojemu tylko nie wiem za bardzo jak za to sie zabrać
trenuj sam dla siebie i dla swojej duszy, p****** to co mówią inni, większość to lamusy !
...
Napisał(a)
Skrop cytryną, oprusz solą, wymieszaj mąkę z bułką tartą, zapanieruj i smaż. Ja smażę na mixie masła z oliwą
...
Napisał(a)
Zrobiłem panierke wg Twojej instrukcji tylko usmażyłem połowe na kokosowym, połowe na rzepakowym i smakowało. Dzięki
trenuj sam dla siebie i dla swojej duszy, p****** to co mówią inni, większość to lamusy !
...
Napisał(a)
Kupiłem sobie ostatnio twaróg półtłusty, małymi literkami nadziubdziane jest, że to jest maślankowy, a w suchej masie ponoć ma 15% -/+ 3% tłuszczu, czy sucha masa to jest to, co jest po odlaniu tych kilkunastu ml serwatki? Jak go liczyć? Nie ukrywam, że to 15% to jak na twaróg to całkiem sporo :)
...
Napisał(a)
15% to 15%, ostatnio widziałem chudy 7g T/100g, więc to możliwe że tyle ma
...
Napisał(a)
ale chodzi o to, że wcale nie czuć tego tłuszczu, pomiędzy chudym (~0g tłuszczu), a półtłustym (~4g) tego samego producenta czuć różnicę, a ten smakuje tak na pograniczu półtłustego i chudego, ale ok, będzie liczone 15g ;)
Poprzedni temat
Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- ...
- 269
Następny temat
Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie
Polecane artykuły