...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Cebulka,czosnek,pomidor,lyzka oliwy i zrob guacamole
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Ostatnio miałem podobny problem. Zmiksowałem z kilkoma jajami i masłem orzechowym. Idzie też z serem, pomidorami i bazylią, albo ser, chilli, limonka i jakaś inna zielenina (jarmuż/szpinak).
...
Napisał(a)
Siemanko, jaki olej jest najzdrowszy do smazenia i mozna go wlaczyc do diety? i Jaka oliwe z oliwek wybrac? na co wracac uwage bo ceny so przerozne
...
Napisał(a)
do smażenia albo smalec, albo olej kokosowy.
Oliwa z oliwek oczywiście extra virgin.
Oliwa z oliwek oczywiście extra virgin.
Jeśli chcesz - znajdziesz sposób, jeśli nie - znajdziesz powód.
...
Napisał(a)
Smalec, smalec gęsi, olej kokosowy rafinowany (wyższa temp dymienia, dobra opcja, jeżeli nie chcesz, żeby jedzenie zalatywało Ci kokosem)
...
Napisał(a)
http://potreningu.pl/articles/1927/najlepsze-tluszcze-do-smazenia
Ja smarze na maśle klarowanym, kokosowego, ale zależy jeszcze co, bo np pierś zalewam rzepakowym do marynaty i na teflon już nie daje nic. Często też pamu używam https://sklep.sfd.pl/Szukaj.aspx?q=pam
Do popijania używam rzepakowego tłoczonego na zimno
Ja smarze na maśle klarowanym, kokosowego, ale zależy jeszcze co, bo np pierś zalewam rzepakowym do marynaty i na teflon już nie daje nic. Często też pamu używam https://sklep.sfd.pl/Szukaj.aspx?q=pam
Do popijania używam rzepakowego tłoczonego na zimno
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
no własnie do smazenia uzywam PAM. na zimno oliwy, a chodziło mi o olej do marynaty i pozniej smazenia, wiec kupie rzepakowy :)
...
Napisał(a)
wystarczy się zapoznać z artykułem który wyżej wkleiłem, tam masz opisany z pestek.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Poprzedni temat
Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- ...
- 269
Następny temat
Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie
Polecane artykuły